Відповідь: Що за мажори на першій сторінці? Ну ти дайош! Хоча ідею з візитками підтримую, але точно без тих 'мажорів'! Нам воно зрозуміло, звідки вони, а люди що подумають?!
Відповідь: Що за мажори на першій сторінці? Послухай, дядьку, ти б позабирав свої мінуси мені одразу з двох дописів, бо прийдеться думаю в бані скупатися, то Golf2 на всі дописи понатискав плюси то тут, то реєструєшся под двома ніками одразу. :evil:
До речі як там з тими візитками Хтось уже щось робив??? Якщо так то поділіться Я б і сам не проти по Червонограду файним дівчаткам на фольцах візитки клубу пороздавати...
Пропоную по візитках: оголошуємо конкурс, хто хоче - робить свій проект, вивішуємо, голосуємо. Найкращий проект офіційно затверджуємо (як є, або з виправленнями і доповненнями) Якщо навіть нема за що друкувати, то розмістити файл, кожен собі друкане і поширить серед знайомих, і т.д. А всім підряд, може, і не варто *тулити* візитки. В хороший клуб беруть тільки по рекомендіціїї ))
Чого так часто питаєш про то ? я ж казав тобі шо то не чат і задавати питання через одне не найкращий спосіб отримати на нього відповідь. Можеш чимось допомогти ? Чи може хочеш взяти на себе тягар виготовлення та дистрибуції візиток? Якшо ти не помітив то в нас ще нема узгодженого шаблону тих візиток пропонуй варіанти!
та воно то так але ж інакше те питання просто піде униз і його ніхто не побачить я думаю посижу подумаю над тим але я не художник думаю ніц в мене не получитьсч...