О, це й було цікаво. Ну тоді все ясно. Цей механізм нідочого бо кнопка піднімається а її тяга майже безпосередньо звязана з кінцевим замком а він вже не розблоковується чомусь. Ніколи з таким не стикався. Поливай певне ВеДешками
Це водійська дверка, а бокова наприклад якщо сама кнопка не піднімається після відкривання ЦЗ, тоді з великим прикладанням сили її можна підняти, то тут яка б могла бути причина? Думаєш причина в іншому?
Хм. Думаю в тому ж. В замку. Слух, а може б ти познімав ті замки иа й позмащував їх ОБІЛЬНО пензлем з солідолом? Жирне замерзати точно не буде.
Та попробую пшикати чимось, не дуже хочеться карти дверні знамати потім може погато пристати і буде скрипіти.
В мене така сама ситуація була - у самому приводі ц/з є рухома частина, на яку вдягнена захисна гумка(щоб вода і бруд не попадали), так вона, напевно зносилась, і туди попала вода і замерзає. Я підклеїв її і вдягнув додатково напальчник, минулу зиму відїздив.
в мене така проблема була минулої зими.передню дверку так прихватило що не відпускало 3 дні я ламав голову що ж то може бути силою пробував ніяк.заїла тільки одна дверка і ніяк її не розкрутиш щоб подивитися.думав заклинив замок бо коли відкривав з пульта автоматично все закривалося в мене пасажир мав 10 секунд щоб вийти ну і я через двері пасажира також)))) заїхав на сервіс поки чекав він розмерз і я був шокований як майстер з легкістю відкрив її.)) вирішив так це питання розкритив дверку і де бачив залив рідиною типу Ведешки але якоюсь ,за словами друга, кращою. і зиму перебув без пригод.