Щось не працює???

Тема у розділі 'Про сайт і форум', створена користувачем Словотворець, 5 тра 2006.

1. GDM

GDM Active Member

VW Transporter T4 2.5 TDI '01 ACV 75 КВт ( 102 к.с.) DXZ Long vehicle
    Chefish, рекомендую стянути останній білд Opera. 10.5х лінійку поспішили і випустили зарано, щоб встигнути додати в меню вибору браузера для європейського варіанту Windows 7. 10.5х ще надто сирувата. Вконтакті могли спостерігати одночасне вмикання 2 вкладки "миттєвих повідомлень". В 10.53 цей баг уже профіксили. У мене 10.53 і подібного багу поки що не помічав.

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    я у себе в жодному браузері не зміг дану проблему відтворити, всюди меню з"являється над банером, а не під ним.

Тим не менше, спробуємо пошукати опис схожих проблем і їх рішення

3. GDM

GDM Active Member

4. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Вчора поставив найновішу версію 10.53 також - баг присутній і далі.

5. GDM

GDM Active Member

проблема в тому що flash перекриває випадаюче меню. треба трошки скрипти поправити.

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ану зараз ? Щось змінилося?

7. ENERGY

ENERGY Місцевий

В даний момент глюків не спостерігається.
    Якщо все виправив - дякую!

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Рішення виявилося до смішного простим :)

9. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    шо саме фіксав???

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Всюди в інтернеті поради про те, що треба параметри в флеші міняти. Але тут це нереально, тому що банери виводить код банерної мережі, я сам ті флешки тут не розміщую. Насправді просто в цсс до класу, що описує випадаюче меню додав z-index:999 :) Правда не знаю, наскільки це рішення кроссбраузерне. Дасть ся чути

11. GDM

GDM Active Member

У всіх основних браузерах добре! Я й спочатку тобі хотів порадити з z-index погратись, але щоб навєрняка порадив трошки інше.

12. ENERGY

ENERGY Місцевий

Не зовсім по темі - але що це був за набіг людей 24 травня? Це глюк статистики, чи що ))) - 484 людей одночасно ?! Адміни напевно мають можливість подивитися на шо саме дивилися ті 5 сотень людей :)

13. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Може то боти двіжняк робили)))))

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    підозрюю що то на сервері шось чудили в той день , мабуть сесії "зависали" після того як люди йши з сайту і сервер думав шо вони все ще тут, тому всі хто приходив додавалися до активних, а ті хто йшов, не віднімалися. Звідси і така цифра

15. Voffka

Voffka Active Member

VW Jetta Coupe
    Клубна карта:
    000010
    Привіт шановна Адміністрація!
    Замучився лопатити сторінки і шукати деякі відповіді.
    Питання наступне - навіщо такі складності із завантаженням зображень??? Зокрема, спосіб завантаження зображень до груп та їх кількості (зобр.) на сайт вцілому (про розмір вже не пишу, але до 1024 пікс. можна було б і збільшити).
    Прошу не сприйняти це як якмйсь "наїзд", просто я звичайний юзер, а не хакер, і бавитись з усякими URLами немаю ніякого бажання.
    Спосіб вивантаження зображень має бути простіший, думаю тоді і кількість наглядного матеріали зросте в рази :yes:

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Якби ж то йшлося про наглядний матеріал. Ато люди просто прикольні картинки з інтернету фігачать прямо на форум в охеренних кількостях, а якщо при тому ще й розмір не обмежувати, то дисковий простір на сервері закінчиться у нас через місяць, якшо не через тиждень.

17. Voffka

Voffka Active Member

VW Jetta Coupe
    Клубна карта:
    000010
    Погоджуюсь, але якщо на приклад я вже завантажив на форум фотки (знаходяться не у власному альбомі, а в зображеннях), то чи не можна їх переміщати в альбом гурту. В мому випадку "JETTAводи" ?

18. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Не знаю може то тільки в мене, але я не можу зайти в форум з головної сторінки сайту, де є вкладка "останні теми з форуму" (чи тому подібне). Вискакує сторінка з наступним повідомленням:

Yur, Ви не маєте прав для доступу до цієї сторінки. Це може бути внаслідок таких причин:
    1. Ваш обліковий запис має недостатньо прав для доступу до цієї сторінки. Ви намагаєтесь редагувати чужий допис, скористатися адміністративними повноваженнями чи іншими можливостями з обмеженим доступом.
    2. Ви намагаєтесь написати допис, але Ваш обліковий запис вимкнений адміністрацію чи очікує активації.

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Триває деяка реорганізація сайту, можливі проблеми із доступом до розділів, які реорганізовуються

20. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Не знаю, чи це з цим пов'язано. Але форум на слабенькому компі просто підвішує цей комп, навіть одна відкрита сторінка форуму. Хоча целерон 2,53 ніколи не був слабеньким компом для перегляду сторінок в інтернеті. Як тільки закриваю форум, відразу браузер себе вільно почуває. Мало оперативки на цьому компі - це факт, але раніше (ще десь пару місяців тому) якось форум працював без таких важких тормозів, хоч одну сторінку відкрити, хоч три. А зараз навіть було раз чи два, що браузер тупо закривався з якоюсь помилкою якоїсь бібліотеки С+ (як буде ще раз, запишу детально). Користуюсь ІЕ, хром чи фаєрфокс висять ще більше при відкритті форуму. Такі гальма можу прирівняти з відкриттям десь 15-20 інших сторінок. Тоді є такий самий результат. Але зараз відкрито лише дві сторінки... Що можете порадити по перегляду форуму? На потужних компах все гуд.

П.С. Інші форуми, зокрема московський ФВ, наш тюнінг працюють норм. Щось підкажіть, бо мені наш форум цікавіше читати... Але такі гальма...

Останнє редагування: 16 сер 2010

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)