Щось не працює???

Тема у розділі 'Про сайт і форум', створена користувачем Словотворець, 5 тра 2006.

1. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    дивина

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:20.

:dntknw:

У мене зараз 6:20, отже, в Україні має бути 7:20.

Де шукати причину?

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    в налаштуваннях спробуй

3. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    час на форумі

Дякую. Переставила. Але то дивно! Коли в налаштуваннях був виставлений правильний часовий пояс, то на сторінці показувало +3 год. Коли ж у налаштуваннях виставила західноєвропейський час, то на сторінці почало добре показувати +2 год. Вища математика. :dntknw:

Дякую за допомогу!

4. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Я знов сі дико вибачєю, але... Може то тільки в найбільш обдарованих... У мене нині щораз вискакує біла сторінка з повідомленням Database Error. Де шукати причину???

До слова, так і не вдалося налаштувати збереження моїх вихідних пп. Гапличок поставила, а толку - як з гапличка... :mocking:

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    видать сьогодні сервачок ковбасить

6. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    MARTINI, нині мені вже кілька разів настійно висвітлюється повідомлення, що наша сторінка містить інформацію зі сторінки s017.radikal.ru, на якій можуть бути шкідливі програми.

Скажеш щось на цю тему?

7. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Мені антивірус на нашому форумі постійно блокує ті банери і замість них ставить своє повідомлення. А воно і на краще - швидше сторінки грузяться. Навіщо мені та реклама, я ж не власник форуму, щоб на ній заробляти :)

8. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Але мені не блокує банерів... Зникає вся інфа нашої сторінки, і на цілий екран - текст, який я передала в двох словах, зі знаками оклику, знаком "цегла" та інше.

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А нащо вам взагалі ті банери? Включіть собі стиль "Без реклами" і буде вам щесті

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    радікал.ру це фотохостинг, багато з наших форумлян туди закачують свої фотографії. Мабуть даремно вони це роблять...

а взагалі, якщо десь є така проблема, то бажано давати конкретне посилання на сторінку де вона є. Тоді б можна було спробувати розібратися що до чого

11. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Як не крути, але рекламу посередині списка повідомлень ця штука все одно не виключає. Хоч і давно включена опція "Без реклами"

12. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    +1. Посередині списку повідомлень реклама залишається. Опцію "Без реклами" мушу поновлювати кожного разу, коли логуюся, але це мене не лякає. А от попередження про той радікал.ру більше не було. Що значить вплив Адміна! Навіть віртуальний :D

13. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    В мене так само було з тою опцією, допоки на всіх компах, де заходжу на форум, не проставив галочку запам'ятати мене. Безпека страждає, зате флеш більше не гальмує форум так, як це було, коли ця реклама показувалася. А було просто жах. І ця галочка, до речі, помічна при ще одній ситуації. Коли раніше я логінився кожного разу, то могло мене забути при відправці повідомлення, а забувало буквально за пару хвилин. І все - лише заново пиши. Хоч зараз таке також є. Але, по-перше, не так часто вже чомусь. А, по-друге, я перед відправкою майже завжди набраний текст зберігаю в буфері обміну. Навіть на мобільному. Якщо не зберігаю, то майже завжди приходиться писати по другому колу. А до того писав і по третьому... І стрілка назад в браузері нічого не вирішувала. Текст щезав навічно. На інших форумах такого не зустрічав. Хоча сайтів, які забувають написане, хоч греблю гати. І ще є проблема. Коли хочу подивитися галереї інших учасників форуму, виходить з логіну. Я вроді про це також писав раніше. Але воно і далі так є

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А ти залогінься на сторінці галереї також з галочкою і буде вона тебе так само пам"ятати

Банери між дописами прибрав

15. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    О, дякую. А з запам'ятовуванням написаного мабуть нічого не вийде?

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ну, в мене за 5 років такого як ти описуєш не було жодного разу, я взагалі пароль на форум вводжу тільки коли вінду переставляю або з іншого компа заходжу, він мене завжди пам"ятає. Так шо та галочка вирішує усі проблеми

17. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Коли зв'язок супер стабільний, то, мабуть, повідомлення не щезає, а відразу на форум попадає. А коли якісь збої зі зв'зязком в момент відправлення повідомлення, як тоді бути? Невже у всіх такий стабільний інтернет, що ні разу не приходилось по два рази повідомлення писати? Україна, значить, має супер дупер інтернет, навіть на мобільному?.. Цікаво. А інший світ про це знає?

18. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    в уктрелекомі непоганий інтернет, на збої не жаліюсь))
    раз таке було, що відписував ПП і модем перезагрузився в той момент, коли натиснув відправити...
    тоді мусів ще раз переписувати, бо на попередню сторінку повернуло, але вже з пустим вікном...
    ну як варіант, можна просто для перестраховки скопіювати написане в буфер, думаю не складно перед відправкою виконати 2 прості операці Ctrl+A, Ctrl+C і комп"ютер все запам"ятає)))

19. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Нескладно, якщо:
    1) пишеш з компа;
    2) пишеш нечасто і повідомлення невеликі за обсягом;
    3) постійно пам'ятаєш, що треба перед відправкою повідомлення скопіювати його текст у буфер...

А якби реалізувати це автоматично? Так і робиться на інших форумах. І реалізація не має бути важкою. Як страхування від втрати написаного.

20. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Дорогий Адміне,

знаю, що вже в печінках сиджу, але в мене на амінь пропали усмішки ((((
    А без них тааааааак сумно(((((
    І народ мої жарти сприймає за підколки(((((
    Я так не хочууууууу((((((

Хелптє, плз!

Поділитися цією сторінкою