та от. один був розвалений насос, ще до мене. Другий я розвалив сам ))) через два дні... (дороги-мать-їх) третій не фуричив. все дуже складно ))) і поки шо майже не смішно )))))))) НУ ТАК Ж )))
найкращий спосіб вимірювання (ІМХО)- це залти повний бак, проїхатись трохи км (чим більше, тим краще, але так шоб стрілка не завалила на червону зону). заправитись знову до повного. маєш к-сть пального, шо ти спалив і к-сть км, шо проїхав. ділиш к-сть пального на к-сть проїханих км і потім множиш на 0,01 - вуаля - приблизний розхід авта на 100км. я так регулярно роблю, бо мінімум раз на тиждень заправляю до повного
перед тим тільки так і робив. АЛЕ був нюанс -- була підозра на дирявий (зверху) бак. так, як машина показувала дуже різні результати. виявилось - що показує і при майже пустому.
напр, ти проїхав 607км і спалив 47л - (47/607)= 0,0774.... 47/(607*0,01) = 7,74.... просто для наочності CheFISH, соррі, шо забрудднюю твою сторінку
Я роблю приблизно так само, тільки: Намагаюся виїхати рівно 100км, повертаюся на ту саму АЗС (Шел), на той самий пістолет і лию до першого щелчка (так як і заливав повний бак), і вуаля, що влізло - то і розхід на 100км.
НІ-ФІ-ГА (((( створю нову тему. попрошу тебе про допомогу. відфоткай, будь-ласка, свою і додай фото сюди http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=97968#post97968 в мене окрім всього вмер фотоапарат ((((((((((((((
ТЕРМІНОВО ШУКАЮ НОВІ диск щеплення 210 діаметр VAG 027 141 033 і/або його адекватну заміну і вижимний підшипник Які ціни? Де взяти? хочу пошвидше відремонтуватись... І знуву, друзі, дякую за допомогу і підтримку
Їду завтра в авто-клініку до Кума ))) порадую хвореньку новим диском щеплення LUK і новою релюшкою паливного насоса... Далі будемо дивитись на форсунки, ставити новий тросик газу і приводити все в правильний робочий стан. Перевіримо ходову, подумаємо про новий вихлоп... дочекатись не можу коли машинка знову заспіває на дорозі... ЕХХХХ!!!
нове щастя ))) вчора відвалив на бордюрі кріплення паливного насосу, того, що біля баку... заїжджав - не черканув. виїжджав вже з пасажиром... 65 кг пасажира зіграли злий жарт з величиною кліренсу і хуууууу----бах!!! )))))) кріплення повисло сопелькою на трубці бензонасосу. бензонасос істерично вчепився зажимами в трубки і не хотів відвалюватись... акуратненько додому. зраненька тихенько в Солонку, благо дорога рівненька і без ям. Там мене і скрутили назад.
а свої фото ще й сюди затяну... для історії ))) До РЕЧІ!!! Ласточка ЛІТАЄЄЄЄ !!! Низько так літає (хто мені фафакав - підтвердить), )))) відать к даждю )))))))))))