треба було побачити на машині, щоб в цьому переконатись ))) та і дістались вони мені майже задурно... тому... наразі ці )
сам шаленію від VDUB... ((( і насправді опустив би... а ще краще на регулюєму підвіску... колись так і буде
Друге ДТП за життя, перше на Сірку... Ну не ДТП... А так... ДеТеПешечка ))) Догнав на кільці В. Великого/Кульпарківська Пасата 4того. Закінчення номерів на "ХМ"... Він виїхав на кільце, ну і я подумав, що він вже поїхав, і дивлячись на ліво, в сторону зустрічних побачив, що і я встигаю, газ... Удар... Він як поїхав, так і став переді мною, чого я вже не бачив слідкуючи за зустрічними... Удар був непоганий, але "ДАС АУТО!" виправдало своє походження. Водію Пасата (чорт, а може і Венто... тоді не до того було) ВЕЛИКИЙ РЕСПЕКТ! Без кіпішу, оцінивши ситуацію і знявши мій бампер з його фаркопфа потиснули один одному руки і роз'їхались. В нього з пошкодження тільки царапинка на бампері, в мене відлетів бампер і здерта фарба в місці "французького поцілунку з засосом" з фаркопфом. Бампер ціленький. не деформований. хоча розум і підсказує, що це НЕРЕАЛЬНО! В суботу їду до Кума перевіряти чи все в середині на місці... Але щойно мотнувся в Щирець і назад — і ніби все гуд... Починаю ставити, нє... швидше ВОЗДВИГАТИ пам'ятник німецькому автопрому )))
Чесно говоря очень бональная ситуацыя!Процентов 70-80% аварий и происходит абсолютно также !!!!! P.S.Колонки поставил?:D
В мене теж, майже таке ж сталося) При виїзді з Сокільник по другорядній біля заправки Лукойл по кульпарківській) Але пасажирка, молочинка, вчасно зупинила)))) є фото?
бампер дома лежить ... його ше зафоткаю... Я собі тільки уявляю, якби я був щасливим власником АВЕО ))))))) які б тут фотки були ))))))))
останній сезон доїжджають ))) але не такі вже лисі, як на фотці виглядають ))) _________________________________ але таки щось зрушив... бо було все ок до моменту розкрутки машинки на 6000 об. тепер до 2000 труситься і не хоче їхати... мабуть налякалась ((( ... будем лікувати...
ДТП з Шибою Райвідділку Галицького р-ну без коментарів... дивимось фотки... :ireful: вікно актового залу райвідділку на Мартовича... нда... така-то фігня ((( Робимо ставки ) Як думаєте? Найдуть винного?
Нда... Я звичайно буду радий якщо знайдуть винного, але... Якщо і знайдуть винного ще не значить що він тобі зразу і для "успокоєння" свого сумління компенсує твої витрати. А починати суд то ще бубло і час. А там буде десь до 100 у.е. (200-300 грн. зеркало, +зняти-поставити, помалювати, +моральна компенсація )
нажаль сурова реальність не дозволяє паркуватись якось інакше ) але! я готовий заплатити штраф за порушення правил парковки. якщо мені компенсують завдану шкоду... оххх... аж самому цікаво, ЯК розвинутиься події далі...