100 уо (як написав Франко) буде достатньо? там доволі велика площа крила і капота поцарапана і з вм'ятинами... + ще стойка гримнута... словом шпаклювання і малярки там доволі багато. ну і дзеркало найти непорізане... привезти і знову ж таки помалювати. Наразі сума шкоди мною не названа. Допоможіть, будь ласка, оцінити...
CheFISH, співчуваю.... можу дати тел незалежного експерта, якого часто страхова, в якій я працюю, замовляє. Розпише як книжке пише, незамало, і незабагато =) Якщо цікавить. -в пп напишу його моб. тел.
Я не помітив капот і крило, помалювати і поштаклювати один елементи кузова - 90 У.О. (малював місяць назад), можна знайти і дешевше. Але якщо ти хочеш щоб це мало якусь юридичну вагу, треба щоб оцінку зробив незалежний оцінювач, це десь 300-500 грн. Оцінювачів є багато у Львові. P.S Зеркало зараз GREEN продає на форумі, здається за 250 грн. http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=129704#post129704
викликали до слідчого. Справа таки розглядається... попросили написати _орієнтовно_ суму пошкоджень. наразі вписав 1800грн.
Що ти маєш на увазі? ) те що в них і так їх не багато, а вони ще й розкидуються? ) Але, чесно кажучи їх халатність дивує!!! В тій рамі, з якої впала шиба на мою машину залишився кусок незакріпленого шкла, який тримається там на чесному слові. Пишучи заяву я про це неодноразово наголошував! Ніхто навіть не портудився його звідтам прибрати. Сподіваюсь ті залишки шиби нікому не "призначені"...
дякую. фото ще буде... і в кольорі теж... а продовження історії — в порушенні кримінальної справи відмовлено (хоча при чому тут вона - хз) а далі, пацанчик, хочеш - в суд, хочеш - в прокуратуру... Ну от і порахував я той затрачений час на пошук справедливості... і не пішов оббивати пороги ні туди і ні сюди... Сумно, але це моя бАтьківщивна...
класная сирочка видел ее много раз в ценре отличная комплектация и превосходное состояние. кста если проблему с зеркалом не решил то у меня есть правое твоего цвета с гт 2