Тема створена для шанувальників легендарного Scirocco Для початку хотів би зробити перелік львівських одноклубників Scirocco 1. Олег М. - Scirocco GT II 1991р.в. 2. Scirocco - Scirocco GT16V 1987р.в. & Scirocco GT 1982р.в. 3. Markella брат - Scirocco Scala 4. Mixonoff - Scirocco GT 1982р.в. 5. Dino grey - Scirocco GTX 1987р.в. 6. G23 - Scirocco Tropic 1987р.в. 7. Franko - Scirocco GTX 1983р.в. 8. Scirocco GTi - почесний член нашого клубу з Запоріжжя. Решта львівські Scirocco в нашому клубі покищо не рахуються P.S. Якщо допустив помилки, прошу модераторів поправити.
Скіроккери Львова і не тільки! Давайте в січні з'їдемося у Львові! Зробимо генеральну репетицію перед всеукраїнським з'їздом!
Згадав одну і сторію як знайомий лікар- стоматолог став власником Скірокко. Було то приблизно в 90 роках, тоді криза всіх погнала на заробітки.Мого знайомого доктора біда загнала в Німетчину.Коли він повертався в Україну то заночував в одного поляка.Зазначу, що той доктор фанат добрих автомобілів. Ну вечером сіли з тим поляком випили,закусили, потім ще раз і ще раз.Зайшла розмова при машини про українські біди ітд, після як кажуть третьої поляк і каже- маю в гаріжі спорт кар, сам не їжджу али тобі як фанату його подарую.Зайшли в гараж, стоїть Скірокко( про колір і ВІН я не уточняв).На рано той доктор думав поляк протверезіє і передемає, але полят сказав,що він гоноровий, як сказав то так і буде.Той мій доктор так і приїхав на тому Скірроко на Україну.Казав,що машина була як ракета єдиний недолік- через низьку посадку чіпляв трамвайні рельси. Якщо буду в того доктора на свята то перепитаю про колір мотор і рік випуску, може то Скірокко ще їздить по Україні.
=Олег М.;58089]Пропоную 04 січня (неділя) хто не зможе - кажіть! Будемо вибирати іншу дату![/quote] Олег такой маленький вопрсик!Я конечно за и я приеду НО НЕ 4-ого числа!:D Тибе самому захочется сакдится за руль после Новогодней Ночи и следууших ночей???А потом если я не ошибаюсь то 3-его числа у нас съез!Или как!?И вообше он будет?:D
Я про то и говорю, мне(кажется) что ни какого създа не будет! Давай может 9-10-11??? Кстати можно и създ перенести на 9-ое число!!!!