22.08.2010 Зустріч: Підготовка до вечері біля мангала: Брати чи не брати -- ось у чому питання: Кручу-верчу куди хочу: 23.08.2010 Господрарочка Юрко у мартена: Прошу до столу: MK1 Підготовка: Молоде покоління обговорює план майбутніх модернизацій VW Scirocco: А з нашого вікна: На місці біля річки: Підготовка до запливу: Смеркалось над горами: Пороги: Перед вильотом на базу торпедних катерів: Місце стоянки. 1941г: 24.08.2010 Карпати: Знову біля вогню: Річечка: Шукав рибу, але знайшов це: Фотографії від фотографа 9 років: Штирліц знав, що швидкий сон -- це те, що потрібно: Захід:
24го було щось подібне до наведеного: http://www.youtube.com/watch?v=L-9adSqxzX0&feature=player_embedded
Сподіваюся що кухня від мене, як "господарочки" сподобалась! Петро - гарні фоти! Тільки на них наприклад люди деякі не знають, що то за мужик у чорній майці і камуфльованих шортах! ГиГиГи!
Закінчується осінь, пройшло майже 2 роки від останьої зустрічі... чи не пора з'їхатись....? ось тут вже це кияни обговорюють: http://www.golf-club.org.ua/forum/viewtopic.php?f=85&t=22074
НЕТ не слабо ,вот только ребенок подростет ,так чтоб можно било спокойно оставить на несколько дней,тогда хоть и в КИЕВ и в РОВНО,даже и в ПОЛЬШУ!!!!
В Київ важкувато добратись -500 км як не як. Тільки дорога 550 грн стає. Тре на нейтральній території. А взагалі чи є толк зимою зїзд робити? Приїдемо брудні, на стрьомних дисках, великих профілях. На природі не посидиш, тре шукати де потусуватись. Може весною, коли вже і настрій другий і веселіше.
шариш от тільки просто Рівне мені здається не дуже вдале місце. Я б хотів скажімо десь у Чернівці з"їздити, або Кам"янець Подільський. Словом, в якісь гарні місця. А шо в тому Рівному? Місто як місто
От блін два мудригелика (Мишко та Ігор) Я ще в серпні пропонував то ви обидва похіхікали і в кущі, а тепер умні фрази викидаєте на кшталт: а 4 січня 2008 року зібралися....і ніхто не нявкав. Враховуючи все вищесказане. вважаю, що якщо не буде локальної скірокко-кораддо зустрічі не залежно від пори року, то про всеукраїнску чи щось подібне і мріяти нема змісту, а то теж будуть відмазки на зразок: Я глибоко переконаний, - ГОЛОВНЕ БАЖАННЯ все РЕШТА ДИТЯЧІ ВІДМАЗКИ на зразок "я зошит вдома забув"
Я с тобой полностью согласен!!! Вот только я немножко тебя поправлю "Я точно с вами!!!НО только давайте где то в сентябре!!!Меня как раз не будет 27-ого числа!" И так решался день съезда!!!
У Львові налічується 1. Олег М. (мк1) 2. Олег М. (мк2 GTII) 3. Franko (mk2 GTX) 4. Mixonoff (mk2 GTі) 5. Scirocco (mk2 16v) 6. Scirocco (mk2 EG) 7. Roman (mk2 16v) 8. Chefish (mk2 GTII) 9. Михайло без ніку (мк2 scala) 10. Lubomyr (mk2 scala) в процесі реставрації) з G23 11. VanGate (mk2 tpopic) з G23 12. Dino grey (mk2) 13. сірий без ніку мк2 16V 14. Остап маляр mk2 16v 15. без ніку 16V з G23 16. Олег (mk2 GTII) з G23 Може кого ще і пропустив... MARTINI, перерахуй корки І давайте визначатися з датою...
MARTINI - фіолетова G60 Rock-n-Roll - чорна G60 Rock-n-Roll - жовта KR Botsman - фіолетова G60 Topol (чи його брат) - жовта G60 не в клубі Ігор - червона 2Е Ігор - червона 1.8 невідомий власник - Чорна VR6 В різний час були помічені ще як мінімум 2 машини. Одна синя, одна така як моя. Кажуть навіть, що у Львові існує кора R32 (з двигуном від Пассата СС) Ще не забувайте, що у Львові вже їздить 2-3 нових сірка