вибачте, що втручаюся, але мені здається, що 2 січня - то недобра ідея. PS Коради на зустріч приймаються?
Так сталось, що 2го числа я не зможу -- виганяють на роботу чергувати в цей день. Тільки зараз повідомило начхальство..
Блін... в мене то саме, 2-го числа виганяють всіх на роботу на прибирання, інвентиризацію, закриття документів і т.д. Може дійсно перенести на пару днів вперед?
А чому ми мучимось??? давайте зробим 2-го числа, 3-го ...... і 4-го):gamer: по мірі можливості всі будуть підтягуватись:dance2:
ВНИМАНИЕ ВАЖНО!!!!!!! ВНИМАНИЕ ОЧЕНЬ ВАЖНО!!!!!!! Вчера вечером встретил я Олега М. в МЕТРО и он попросил предупредить что ВСТРЕЧА СОСТОИТСЯ НЕ 2-ОГО ЧИСЛА КАК ПЛАНИРОВАЛИ(и как оказалось что много кто не может) А 4-ОГО СИЛА В воскресенье,ВРЕМЯ ОСТАЛОСЬ ТОЖЕ!!!!! МАРТИНИ Коры принемаютсь!!!!Так что думаем что ты будеш!!!! Кто знает телефоны владельцов Сирок обзвоните предупредите про изменение даты съезда!!!!!!!
Все равно маловато!!! Но будем надеятся что приедут и остальные!!!!!! А кто не приедит,Зделаем так чтоб тем кто не приехал,было завидно что не приехали!!!!
Краса, тай годі! Дуже гарно! Молодці, що зібралися, мафинки на сніжку дивляться СУПЕР! Дуже здивований побачити червоний кабрік, просто я бачив 3-го числа в Винниках як такуж копію (тільки з розібраною мордочкою) тягнув на буксирі якийсь джип? Радий, що це не Олег був! А цікавить ще хто з туристів навісив багажнічок на дах?