Ну раз пішла така жара - вішаю свої фотки. Ну не зовсім мої - частину з них просив зробити у Drapula.
Дякую усім, хто був на зустрічі! Дуже приємно було познайомитися! Для тих, хто був не за кермом від мене був бонус - вино з пелюсткив троянди. Особливо дякую Олега М. і Ореста ака scirocco за дуже теплу зустріч. Ви найкращі!
МІжнародний з'їзд скірокерів в м. Познань, Республіка Польща Дорогі друзі-скірокери! На клубному сайті scirocco.ru, Scirocco Team Poland розмістили запрошення на міжнародний з'їзд скірокерів в м. Познань. Пропоную обговорити можливість відправити українську делегацію на цей з'їзд. Текст стандартного запрошення котре вони розіслали по клубним сайтам: Dear Scirocco Friends, I would like to invite you for our first international Scirocco meeting in Poland. The meeting will be held from 21.05.2009 - 24.05.2009 in Poland near Poznan http://maps.google.pl/maps?f=q&hl...92&spn=0.303697,0.609741&z=11 There will be guests from Germany, Poland, Romania, Hungary etc. Following program will be offered 21.05.2009 registration of our guests - welcome party 22.05.2009 Driving in a convoi through beautiful landscapes to the Volkswagen Factory in Poznan. There we will watch how the new GOLF VI is biuld. Unfortunately the new Scirocco is build in Portugal In the evening Barbecue Party 23.05.2009 Driving in a convoi to a nice museum of old automobiles. Afterwards a photosession on a nice old marketplace. In the evining Barbecue Party (prizes for the niciest car etc.) 24.05.2009 Driving back home. Sleeping possibility & costs You have to take your tent with you. The cost for one person (one car, one tent) 40 euros for the whole 3 days The cost for two person (one car, one tent) 30 euros per person for the whole 3 days The price include: sleepings costs (toilets, shower etc.) museum entree security guy meeting entree (gifts, prizes for nicest cars etc.) Please confirm your attendance till the end of march (The places for the factory visitation are limited !!!) With any questions please contact me at sciroccorider83@o2.pl Hope to see you all on may ANYONE INTERESTED? Best regards from Scirocco Team Poland ! http://www.scirocco.pl/component/option,com_fireboard/Itemid,35/func,view/id,31871/catid,9/
А розкажіть будь - ласка, чий червоний Скіроко зара стоїть на стоянці на вул. Лазаренка??? Це хтось з наших? І чому він продається?
Я маю велике бажання поiхати на мiжнародний Скiрокко фестиваль до польщi, але проблема вiзи. Нам потрiбне вiд них офiцiйне запрошення. Давайте зголосимось хто iде. 1. Олег М 2. Мixonoff хто з нами? mixonoff,
Завтра маю мати точну інфу по його продажі і ще зроблю фото, машина не в найгіршому стані на перший погляд. Може візьме хто з наших і доведе до путя! Сам би взяв, але намаю такої можливості. ((
Ще Крилов Саша має бажання приєднатися до міжнародної зустрічі. Я ще зараз пробую звязатися з координаторами цієї зустрічі. Питання стоїть в можливості отримати офіційне запрошення на з'їзд, для отримання візи в Польщу. А може в одноклубників є якісь хороші зв'язки для вирішення питання з польскими візами?
Прошу уточнити дату сіркозустрічі, в мене шенгенська віза актуальна з початку лютого по середину березня, я з вами, якщо в цьому проміжку.
The meeting will be held from 21.05.2009 - 24.05.2009 in Poland near Poznan http://maps.google.pl/maps?f=q&hl......,0.609741&z=11
З власниками одного з них познайомився, це близнюки Михайло та Тарас з с.Добряни Городоцького р-ну. Маю надію стануть учасниками клубу. Машина VW Scirocco Scala 1985 року, двигун 1.8 карб (від восьмьорки ). Кузов ніби живий. Брати горять великим бажанням машину відреставрувати. Думаю допоможемо.