))) Звичайно -- у кожного свої фломастери... в даному випадку мені дуже шкода втраченої мордочки ((( та і відчуття таке. як замахнулись на святе ))))))))))))) Сірокери мене, я так думаю. зрозуміють ))))))))))))))))
Той скірокко вже фіг зна скіки часу висить на продажу на різних сайтах. Я його ще рік назад помоєму бачив, і помоєму навіть вішав колись в тему сміх та й годі=)
Сьогодні на моїй вулиці появився легендарний Сірко. Купив сусід, великий фанат Скірокко. Попробую привести його на з'їзд. З першого погляду машина в рідній фарбі, але роботи з нею багацько. Завтра роздивлюся ретельніше і з ним переговорю. Авто на київській реєстрації. Сірководів прибуває!!!
Збувається пророцтво Олега М. про те, що кількість "сірків" на зїзді VW клубу буде набагато більше ніж ін. VW-ів :D
Не треба новий клюб!!! НЕ ТРЕБА!!! Все з нуля починати ))))))))) Ми будемо захоплювати контрольний пакет акцій цього ))))))))))))))) демонічно так АХ ХАХ ХААХ ХААААААА
До речі!!! Завдяки чому наступила така теплінь??? Вітер Сірокко дме з африки ))) З нашим вітром, браття!!! З НАШИМ!!! )))))))))))))))))
Ну нафіг з таким потепліням. . . Ненавиджу таку погоду, слякоть, дощ. . . Краще - мороз і сніг. А хто скине силку на Скірокко МК1 з Тернополя?
Так, прийшла весна! Скоро скірокери по-виїжджають з гаражів після зимового тюнінгу. Треба планувати на травень з'їзд
недавно повз мене проїхав срібно/брудний (з чорними бортами. я так і не розібрався, чи то теж бруд, чи так помальовано) Сірко без переднього бамперра з звуком в найкращих традиціях лада-тюнінг ))) звук з вихлопної було чути за три квартали ))))))) мене заступорило і я просто провів його поглядом )))))))))) Хтось з наших?