Ви знов сюда залізли? А ну - гоньте вітий! Вам що? Мало досвіду одноклюбниці? Ще й ви хочете за таку тему гірчичників нахапати? Капот їм в голові! А вйо до школи! А на капоті треба думати коли це робити. Щоб не вийшло так, як в другому анекдоті: застав дурного Богу молитися, то він і ... відморозить. (ой, здається, то трохи не так було...)
зїзд ні ,а щось інше можна,але не при трасі,лишні очі тай шумно,а взагалі , в кущах комарики в д..у тнуть, тому там хіба як явно небуде місця.
В мене був Т4 і десь рік часу в буді возився диван. Всередині він вже був обшитий, стояли вікна (пасажир короче), просто крісел ще не було. Так от, кращого ліжка на колесах я ще не зустрічав. ДАІ коли спиняли і бачили розкладений диван - спочатку були здивовані, а потім все розуміли і навіть не питали що він там робить. Друзі називали т-шку - траходром. А коли були виїзди на природу на 2-3 дні - то так би і з хати не виходив, дуже комфортно. Короче - транспортер дасть фору любому VW.
Маєш рацію! Бачу - є всі шанси, щоби сталося так, як в одному совєцькому мультику: зачєм я, Бурьонка, тєбя прадаю? Такая скатіна нужна самаму! Ой, здається, доведеться мені тр... тягатися зі своїм Трансв... Транспортером багато років. Шкода конячку - стоїть в гаражі, а міг би людям радість приносити. Наприклад, від с... скорої їзди.