що підвернулось тим і користуюсь,і доречі течик у мене є Т3 ,правда на той вечір брат його конфіскував,і ні не коні але мене немало як некрути
Но...і погодка сприяє прослуховуванню солов"їв на свіжому возьдусі і обшивки не треба дерти, каблуків і нігтів ламати... Нічо собі...такий "джентлєменський набір" авт для всіх (як каже моя знайома) карколомних поз у всіх епостасіях.... Людок, то треба взяти на замітку :D От нігадяй...То через брата ти тепер мусиш сідуху варити...
Процитую, з інтернет видання.... Как выяснили британские ученые, каждый второй англичанин хоть раз занимался сексом в автомобиле. Интересно, что для любовных утех большинство выбирают хэтчбеки. "Про нас иногда говорят, что мы чопорные, но по крайней мере половина работает над тем, чтобы опровергнуть это", - комментирует результаты исследования The Daily Mail. Почти 50% опрошенных признались, что занимались любовью в автомобиле. Причем большинство из тех, кто пробовал "автомобильный" секс, делали это минимум 5 раз. В лидерах "сексуального хит-парада" среди автомобилей - Ford Fiesta Volkswagen Golf и Vauxhall Corsa. Издание предполагает, что, может, поэтому производители компактных автомобилей в рекламе так упирают на то, что место на заднем диване подросло на пару - тройку сантиметров? а ось ссилка: http://gazeta.ua/ru/articles/avto-photo/_nazvany-luchshie-avtomobili-dlya-seksa/508903
yoursen, а шо? забракло вже наших дівчат, що англійок почали тут виставляти? ))) І як вам ше рідний МВС не позаблоковував компів? - такі фотки з інтернету тягаєте...
Курче! Добре, що встигла перед з"їздом читнути цю тему! А то поприїжджали би хлопці з фотоапаратами, а я в тих-во-во на довгий рукав! Зимно все-таки!