Відповідь: Секс і VW Ви творчі люди! Я в Сірку придумав максимум 2 пози, причому, думаю, що для знавців камасутри це було би відкриттям
Відповідь: Секс і VW Я ще по іншому займався сексом у сірку. Та якшо б у мене не було штатного люка, то так би не зміг, як то було зроблено! А ще дівчата називають сіркові крісла гінекологичними! Чому - поняття не маю. А може й маю, та не скажу!
Відповідь: Секс і VW Ваз 05-оскільки баби на то відро з гайками не вилися, досвіду мало. ваз 08-кльово але,передні сидіння не витримують навантажень і скоро ломляться. Ваз 09-то саме що 08, але є один -, баба може тікнути через задні двері. Скірокко-незнаю як ви ну ніяк в мене не виходило тамс по нормальному і всі баби скаржилися...не для того сірко. Гольф2-нормально, хоча задня сідушка для цього не призначена....незруч. Т4- бомба!!!! вожу там надувний диван з реклами....рекомендую!!!(тіко б ще пєчку в багажний салон ) Октавія- ще не окліматизувався добре, пока виходить не погано. Опель Омега В- траходром і більше нічого додати. Партнер той шо Пежо-самий ідеальний варіант!!! Заднє сидіння падає спинкою в багажниу, а висота стелі позволяє робити всі непарні пози з камасутри. Пока всьо....:mrgreen:
Відповідь: Секс і VW Гольф2-нормально, хоча задня сідушка для цього не призначена....незруч. Тревел. Квас якраз про твого гольфа писав! ти вже зробив шось з тими задніми кріслами?
Відповідь: Секс і VW Судячи з обговорень, мжна зробити висновок, що Сірко то найсексуальніша машина:razz:
Відповідь: Секс і VW VW Multivan або Caravella...Там хоть не переживаєш, шо обшивку каблуками порве;-) , а то приходиться розказувати, шо це таке вже було, коли машину купив. А якшо про екстрім, то, на мою думку, шикарно займатися сексом у VW Golf Cabrio, коли дах знятий. Так хоть ясно, шо не тільки машина без даху, але і сам власник
Відповідь: Секс і VW "А якшо про екстрім, то, на мою думку, шикарно займатися сексом у VW Golf Cabrio, коли дах знятий." - особливо в районі проспекту Шевченка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Во би діти тішилися від побаченого.
Відповідь: Секс і VW Пробував в ВАЗ 2108 - ужас, якби не великі вікна то би був пі...ец. А от в Пассаті В3 це тема задні сідушки тільки і для цього призначені! Тема настільки класна що поки дочитав до кінця то чуть не всцявся!::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Дід мороз і його олені а меін в гольфі вапще не зручно, в мене волга 2410 була ото сила.......... Якшо гарна погода, лісок сонечко і на капоті... краще нема куда