Відповідь: Секс і VW ти умний! не всі ж готові на табуретці їхати в мене зара тоже не хитається по підвіска гтішна а в гольфі 2 1.3 всьо хитається і шей як!
Відповідь: Секс і VW Я на чужу і не зазіхав-хай привозить нейтральну (нічийну) подругу, я не збирався лізти в чиїсь стосунки. Ті, хто хоче дійсно їздити-готові, а хто хоче комфортно і нешвидко пересуватись-ні.
Відповідь: Секс і VW от які теми треба піднімати якшо хочете шоб було більше кубіт.. чим більше філософії тим більше кубіт на форумі
Відповідь: Секс і VW Розумієш у чому справа... У його жінки теж є кермо. І кермо на такій само машині як і у Ореста, тобто сірко. Так що висновки у неї добрі!!! А от тепер я не впевнений хто ж був у машині за кермом а хто ні... І секс з ким був... З кермом чи с жінкою. Ясність може внести тіко сам Орест!
Відповідь: Секс і VW Внесу трішки ясності. За кермом був я. Машина - сірко. Секс з жінкою. Чиєю - не скажу.
Відповідь: Секс і VW та ясно шо з жінкою як вже дойшло до сексу :mrgreen: інша справа з чиєю дружиною :twisted:
Відповідь: Секс і VW Навіть не уявляю собі цього в Скірокко..... До речі взаді сзнімаєш сидіння кладеш їх повздовж - класний сексодром получається!!! Перевірено неодноразово!
Відповідь: Секс і VW Там хіба можна по..очити або шоб мінєт зробили... :grin::grin::grin: Може то просто з моїми габаритами... Знайдете спосіб - кажіть... :-D:-D:-D:-D:-D Хіба знімати півмашини, як каже Олег М.
Відповідь: Секс і VW Крісло гарно відсунути - та і все. Ше не хватало з ключом на 24 по салону перед мінєтом лазити... :-D:-D:-D:-D:-D:-D