Секс і VW

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Fly, 20 гру 2006.

1. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Відповідь: Секс і VW

Якщо такий довгий - то просто нахилити до пасажирської сідушки, дістане ж тоді, нє? :grin::grin::grin:

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

самому мона зробити....:grin::mrgreen:

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

І як в В6?

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

У мене з моєю Корадою секс регулярний. То акумулятор розрядився, то стартер поламався, а самий пристрасний секс получається, коли знімати коробку... раз було, на все життя нацвірінькався :)

5. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

В поло неварто того робити можна навузлик завязатись і потім обидвох ніхто не дістане.
    Поло то сплошна Рекаро.

6. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Сірко - теж сплошне Рекаро. Але в мене с дівчиною все було ок! Якщо дівчина чоче, то по іншому і бути не може! :)

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

а якшо не хоче, то може бути по-іншому...;-):mrgreen::mrgreen:

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Люблю, якщо вони чочають :) і чмокають :)

9. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....

Ну випадково натрапив на цікаві інструкції - вирішив подвілитися, авось кому в пригоді стане :mrgreen::mrgreen:[​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 9
  10. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030
  11. Skil

Skil Active Member

VW Jetta II 1.8і 1986
    Секс в машині. Як краше це робити

Недавно на одному сайті http://www.glc.com.ua/articles/2007/sex_car.php побачив цікаву на мою думку статтю "Секс в машині. Як краше це робити", бо це діло житєве і до нас автолюбителів відноситься впершу чергу...

12. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T

Читав історію про ліс біля виниківського озера.
    Я так бачу що це зачароване місце.
    Бо і сам одного разу в ліс(на проти виїзду з виниківського озера) заїхав, і виїхати на не зміг, от і сидів там з дівчинкою поки друг не приїхав, а він (я думав він сам приїде) з собою ще трьох взяв, приїхали і з дурними здивованими мордами почали дурні питтання задавати чого мене туда понесло, ніби самим важко догадатись, що я туда не по гриби їздив. Але це ще на старому Г3 1.4. 1993р.

В гольфі нормально і на переді і на заді, сам знаю і не раз пробував, і рістом я також не низький, в мене 182, Головне бажання, і все буде добре. А на капоті ще не пробував, але цього літа обовязково попробую.

Додано через 2 хвилини
    А на ходу я пробував також, мені сподобалось, правда по трасі так не поїдеш)))

13. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

колега :)
    то може скажеш де їхав? Не по центрі міста напевно?

14. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Їхав за містом, по селі одному, ну і звичайно година була десь 23:00, я б в день так не їхав.
    А по цетрі було б також весело, а ще веселіше як би наша міліція зупинила, хоча можна придумити і так щоб все вийшло(ГОЛОВНЕ БАЖАННЯ), треба буде подумити ))) (жартую). А що б за таке мені було в правидах ДР таке не заборонено ж, а такого там не бачив ))))
    ПРОПОНУЮ ВНЕСТИ НОВИЙ РОЗДІЛ В КАМАСУТРУ І НАЗВАТИ "СЕКС В МАШИНІ" ХТО ЗА???
    Сьогодні зранку мене даїшник зупинили питав звичайно документи, але це він формально, хотів запитати чи я машинку продаю , сподобалась йому напевно.

15. andrew911

andrew911 Початківець

vw jetta II 1.8 mono 1990

Пацани сама ліпша тема!!! Взяли ми з кентухою двох сестричок, мені старша, корешу модша, поїхали в сауну,ну там два рази:-D
    потім везем їх додому, я бухий їду ззаді, коріш сів за руль, коротше дівчата думали що вони мало відпрацювали, так, що цілу дорогу додому ссали аж за вухами їм тріщало, так сссати треба всім дівкам повчитися!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!:

• Подобається Подобається x 2
  16. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Кентухі таке враження шо ви на їздите на чорній девятці затонірованій лєвою чорною пльонкою, і з дуже гучним кривотоком, а не не Джетті.

• Подобається Подобається x 1
  17. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

Мля твір на тему "Як я провів літо" ? забув сказати скікі ви з кєнтухою на душу випили...

18. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Тема називається "Секс і VW", а не як я іхав машиною в сауну щоб по.р.х.ти дівок, тут ж не обговорюють хто з ким в баню їздить.

• Подобається Подобається x 2
  19. andrew911

andrew911 Початківець

vw jetta II 1.8 mono 1990

ЖАБА для того і є шоб вона Давила:mrgreen:

20. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Найзручніше в Кабріолеті Голф-1 :-D, дах не мішає і підпора є посеред салону, щоб у зручну позу поставити:-D (див. фото)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)