Відповідь: Секс і VW Якщо такий довгий - то просто нахилити до пасажирської сідушки, дістане ж тоді, нє? :grin::grin::grin:
Відповідь: Секс і VW У мене з моєю Корадою секс регулярний. То акумулятор розрядився, то стартер поламався, а самий пристрасний секс получається, коли знімати коробку... раз було, на все життя нацвірінькався
Відповідь: Секс і VW В поло неварто того робити можна навузлик завязатись і потім обидвох ніхто не дістане. Поло то сплошна Рекаро.
Відповідь: Секс і VW Сірко - теж сплошне Рекаро. Але в мене с дівчиною все було ок! Якщо дівчина чоче, то по іншому і бути не може!
Відповідь: Секс і VW Ну випадково натрапив на цікаві інструкції - вирішив подвілитися, авось кому в пригоді стане :mrgreen::mrgreen:
Секс в машині. Як краше це робити Недавно на одному сайті http://www.glc.com.ua/articles/2007/sex_car.php побачив цікаву на мою думку статтю "Секс в машині. Як краше це робити", бо це діло житєве і до нас автолюбителів відноситься впершу чергу...
Відповідь: Секс і VW Читав історію про ліс біля виниківського озера. Я так бачу що це зачароване місце. Бо і сам одного разу в ліс(на проти виїзду з виниківського озера) заїхав, і виїхати на не зміг, от і сидів там з дівчинкою поки друг не приїхав, а він (я думав він сам приїде) з собою ще трьох взяв, приїхали і з дурними здивованими мордами почали дурні питтання задавати чого мене туда понесло, ніби самим важко догадатись, що я туда не по гриби їздив. Але це ще на старому Г3 1.4. 1993р. В гольфі нормально і на переді і на заді, сам знаю і не раз пробував, і рістом я також не низький, в мене 182, Головне бажання, і все буде добре. А на капоті ще не пробував, але цього літа обовязково попробую. Додано через 2 хвилини А на ходу я пробував також, мені сподобалось, правда по трасі так не поїдеш)))
Відповідь: Секс і VW Їхав за містом, по селі одному, ну і звичайно година була десь 23:00, я б в день так не їхав. А по цетрі було б також весело, а ще веселіше як би наша міліція зупинила, хоча можна придумити і так щоб все вийшло(ГОЛОВНЕ БАЖАННЯ), треба буде подумити ))) (жартую). А що б за таке мені було в правидах ДР таке не заборонено ж, а такого там не бачив )))) ПРОПОНУЮ ВНЕСТИ НОВИЙ РОЗДІЛ В КАМАСУТРУ І НАЗВАТИ "СЕКС В МАШИНІ" ХТО ЗА??? Сьогодні зранку мене даїшник зупинили питав звичайно документи, але це він формально, хотів запитати чи я машинку продаю , сподобалась йому напевно.
Відповідь: Секс і VW Пацани сама ліпша тема!!! Взяли ми з кентухою двох сестричок, мені старша, корешу модша, поїхали в сауну,ну там два рази:-D потім везем їх додому, я бухий їду ззаді, коріш сів за руль, коротше дівчата думали що вони мало відпрацювали, так, що цілу дорогу додому ссали аж за вухами їм тріщало, так сссати треба всім дівкам повчитися!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!:
Відповідь: Секс і VW Кентухі таке враження шо ви на їздите на чорній девятці затонірованій лєвою чорною пльонкою, і з дуже гучним кривотоком, а не не Джетті.
Відповідь: Секс і VW Мля твір на тему "Як я провів літо" ? забув сказати скікі ви з кєнтухою на душу випили...
Відповідь: Секс і VW Тема називається "Секс і VW", а не як я іхав машиною в сауну щоб по.р.х.ти дівок, тут ж не обговорюють хто з ким в баню їздить.
Відповідь: Секс і VW Найзручніше в Кабріолеті Голф-1 :-D, дах не мішає і підпора є посеред салону, щоб у зручну позу поставити:-D (див. фото)