Відповідь: Секс і VW Головне, що є шкіряний салон! Можна швиденько все почистити, щоб дружина нічого не запідозрила :mrgreen: В кабріолеті мабуть запах жіночих парфумів не так сильно залишається як в інших авто :-D
Відповідь: Секс і VW А я думаю, навіщо ти кабріка купив тай щей з кожаним салоном. Тепер все стало по своїх місцях. ;-)
Відповідь: Секс і VW От хтось би мого Пасата так помив http://intm.ru/2008/04/08/obaldennaja_devushka_moet_mashinu.html
В США в продажу поступила очень интересная книжка, которая должна понравится всем автомобилистам. Она называется Carma Sutra и в ней 82 страницы (цена в США - $15). На протяжении 82 страниц автор Carma Sutra рассказывает обо всех тонкостях занятия сексом в автомобиле, а также называются модели, которые лучше всего приспособлены для секса. По мнению авторов «Carma Sutra», предаваться любовным утехам удобнее всего в Lincoln Town Car и Volvo V70, а вот Honda Insight и Ford GT подходят для этих целей меньше всего. И, что очень важно, в книжке не просто называются лучшие или худшие машины, а даются конкретные советы для наиболее удачного секса в той или иной модели, рассказывается о том, какие позы лучше принимать и так далее. Мало того, детально описывается технология принятия этих поз (данная информация должна помочь избежать лишних травм). Так что данную книгу можно смело рассматривать как практическое пособие.
ось це перечитав тему. ПОВНИЙ АТПАД.!!!!!!!!!))))))))))))) зі сміху можна навіть вмерти........... вирішив внести також корективи, оскільки про В3 універсала дуже мало написано. практично нема нічого написано і описано. оскільки жінки нема і дітей також (принаймні ніхто ще не дзвонив і не писав смс типу "треба поговорити") то почну: М2140 - машина файна. там і був перший автомобільний досвід сексу. правда та кобіта так ногою вперлась в заднє скло, що потім довелось його переустановлювати з заміною уплотнітєля. секс був на задньому сидінні. в Ваз 2101 місця мені менше шіж Москалю. все також було з-заді. один раз пробував на передньому. так якась пацанва почала гнати бєса. прийшлось "в чом мать роділа" їхати звідтіля в пошуку нового місця)))))))) і тепер про Святе!!! про Фольц В3 Універсал: як пише в моєму дописі - Універсал не просто машина, а ще й спальня в додачу))))) - так і є. Практично майже всі пози камасутри там можна застосувати. а особливо коли люк є.!!!!!!!!!! А знаєте навіщо німець придумав стільки місця під докатку???????? - Для подушок, одіяла і нормального покривала!!!!!!! навіть збоку відкриваєш кришечки (що побокам для вогнегасника, аптечок) і туди можа скидати поіл під час ОБЩОГО ПЕРЕКУРУ!!!!))))) на передніх сидіннях пробував, коли лєнь було "розстиляти ліжко" і великий "нетєрпьож")))))). Також класно. але навіщо мучити Тузіка??? Якщо з-заді ціла спальня????? одним словом - коли купив авто - в той же день я його "освятив" і на другий день контрольний з іншою зробив. супер авто!!!!!!!!!
думаю для деяких поз потрібна гарна здорова машина, мені навіть не зручно сидіти заду, не кажучи вже про третю позу:D
[FONT="]ну дуже знайома історія... кінець трохи інший. ніхто прямо на дорозі лишнього не робив (не лишав), друг приїхав маздою і там же "присів". так гарно, симетрично моїй машині))) потім третій. Знайшли четвертого в селі, от він нивою всьо то братство і бл.. ство повитягував)))[/FONT]
Юра, якась дивна камасутра)))))))), нєвєста навіть не роздягнута, а тим більше в чоботах весь потолок мені обляпає)))))))))):D
ПО ФIГУ яка машина! Головне час та натхнення! Недавно поїхав з дiвчиною на березi Днiпра погуляти. Скiнчилося сами знаэте чим на заднiй полцi сiрка. Хоча й посерединi стоїть 3-iй стоп-сигнал i на полцi купа колонок. А починалось так романтично!
то всьо фігня шо вам хочу сказати Гольф , то машинка ляля , там на задньому сидінні таке можна витвояти , але одна проблема , мені треба колектор 1.3 двіжок , вік випуску 88 4 шпильки якщо буде в кого дзвоніть 0939652974