знімаєш з гольфа задню полку де динаміки ставиш раком головою впираєш в 5ту дверку і шпріцуєш в а.о і сльози капають з сміху її на спину і вся мулька
Ну вже не треба тут таких приватів - тема загальнодоступна, цікаво всім, тому вже прошу перелічувати тут, чекаємо з нетерпінням
в гльфі знімаєш задню полку де знаходяться динаміки ставиш лялю раком головою щоб була направленна на кришку багажніка і теребиш в а.о
Пробував на свому попередньому Г2 - незручно. Бо сам як знак питання хребтом в стею впираєшся. Але знаю одну машину в який це проканає... Кантрік! Там люк відкрив, тримаєшся руками за рейлінги і робиш свою справу чуть не в повний ріст ))
Але це у Фольців. . . А от власників Тазів тре садити за педофільство - там секас, якщо не з конвеєра, так з 1-2 років точно. ))) П.С. А власників Жопелів за секас з трупами (ібо і реанімація не поможе). До речі, Гольф то сила! Чую, тре мені вже задні пружини міняти у свому, а то всі зад просів, зад просів. . . ))))
Ну, хлопці! Таку тему створили! А берете і мовчите! Чи вже про все написали? Чи після 30.09.2010 тема стала неактуальна? Літо на носі! Реанімуємо Добре в Тойоті Каріні Е (лімузин), суперово в Т5 (не пасажирі!!!), навіть непогано на капоті Гольфа V, але найкраще - в МАЗ-і. І можете мене закидати помідорами