А хіба не брати чи шо?))) Сорі Саньок, не найшов теми))) В 3й ночі це було зробити важко, а поздоровити хотілося)))
Вітаю! Здоров'я міцного, щастя людського та всіх земних благ! Успіхів в починаннях та фінансового достатку! Многих і благих літ! Щасливої дороги!
Доки всі беруть та й сплять, у нас тут така неординарна подія непересічного значення! КІТ взяв та й народився! З цієї нагоди вітаю його по-літньому тепленько! Щоб здоровий був, як риба! Розумний, як сова! А дівки щоб липли, як до меду! Але щоб не закрутилася голова! Море щастя Тобі, океан радости і мішок гараздів, КІТ!
Вальдемар! Щастя тобі людського, здоров"я конячого і хай бізнес процвітає. Приїжджай до нас! Кіт! В тебе ще все попереду, і хай це все буде лише файне. Ну і поскорше купуй нормальну машину
Обох вітаю! Щастя вам, здоров"я і побільше, хай щастить в житті, хай доля буде вам прихильна, а мрії збуваються.
Нехай любов незгасно світить, Хай доля радісно співа, Для Вас усі найкращі квіти І найласкавіші слова. Бажаєм Вам життя прожити Без сліз, без горя, без біди. Нехай воно щасливим буде Сьогодні, завтра і завжди!