шести ступка для гольф 2

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем fishka, 3 гру 2012.

1. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Треба підібрати коробку по коду до мотора (або по передаточним числам).
    Пошукайте в неті які коробки шли з тим мотором і тоді таку шукати по шротах.

2. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Я свою коробку искал от дизелей Фольксваген Групп. Искал на сайтах с мануалами и запчастями. Так как моего кода не оказалось(EWY), то пришлось поставить от октавии 1.9(EBJ). Цена была норм, и выбора не было, так как за фольксовскую просили больше 600уе. Поставил, динамика возросла, но скорость на средних оборотах упала. А всё из-за того что, у октавии 15 колеса и главная пара повыше. Теперь поставил 15колеса и средняя скорость вернулась.

3. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    на мою думку , якщо вже 6-ту передачу ставити на гольф , тобто якщо вже появилася така ідея , то я б порадив знайти автомат , доречі бачив якесь відео то там говорилося про 6-ть передач на автоматі , може то вона малася на увазі , доречі стосовно автомата на Гольф скіко то б було з переробкою ??

4. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    я шось не зрозумів , тобто 100 км \год оберти великі ?? і то мотор 1.8 і 5 ступка , в мене на 1.3 при сотні 2.6 при 120 3.0 і то якось нормально , так там до повного щастя шей 4 передачі , шось я тебе не можу зрозуміти поясни яка проблема

5. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був

• Подобається Подобається x 1
  6. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    так..мій батько сам сказав що коли стояв рідний автомат машина летіла набагато швидше..після того як втикнули цю коробку вона як черепаха...от ти можеш на швидкості 40 їхати на 4й передачі???парвильно не можеш бо коробка розрахована на 1.3 ...
    я до чого веду...тахометра в мене немае але всі власники 1.8 пишуть що комфортна швидкість(крейсерна) по трасі з мінімальним розходом 120-130....в мене при цих швидкостях двигун вже крутить досить багато об\мін (чути по звуку) ...от такі пироги...коротка коробка в мене походу....я читав на гольф2клубі що є коробки на яких 100км\год при 2тис об мін...динаміки при цьому бути ніякої неможе..але от по трасі їхати -одне задоволення...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)