Шини на Passat, або готую сани майже влітку)

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Exoto, 30 вер 2014.

1. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    То який розмір, і по чому рахують $ на базарі?
    Дякую.

2. Exoto

Exoto Місцевий

Passat B5
    розмір 195/65 р15
    колесо 45 дол.

3. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    теж, колись так думав....
    .... поставив на перід "лялю", а назад фуфлову, було це в 2010 чи 2011 році, грудень місяць, ввечері дощ, вночі мороз, десь о 2 год.ночі.... результат не забарився, а саме в Біберці ще перед спуском (якщо їхати зі Львова), швидкість приблизно 80 км/г, при входженні в плавний поворот на "драбинці" авто почало заносити то вправо то вліво і носило тільки задом, кілька разів туди, кілька сюди і по завершенню авто зробило три оберти навколо своєї осі. Дякуючи Богу - без царапин, без ушкоджень.
    Цей випадок додав трішки страху та обережності, звідси зробив висновки про резину.
    П/С/ за кермом активно (щоденно, чи постійно - майже) з 1999 року, тому в описаному випадку "грішу" на хєрову задню резину та підняту задницю в автомобілі.

Хоча, зізнаюсь, що в мене зараз такий брєд стоїть, а не резина...., бо зранку біля Винниківського, після дощу, хотів стартанути ривком, а колеса передні раз і впробуксовку пішли.... і всьо.... головне щоб зима не наступила зненацька.

Останнє редагування: 3 жов 2014
  4. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Ну хіба хорошу бу знайдете.
    А я от не знаю на скільки нормальні мої колеса. Наварка, всі 4, на них машину і купив, одну зиму відкатав. Пробував робити контрольований занос при 60км/год, виходило супер, але одного разу при 30 контрольований перейшов у некерований, заледве вивернув з-під дерева) ну ще раз теж при такій швидкості на повороті просто розвернуло, після того більше фігнею не страждав на вузьких вуличках чи трасі. Чув таке в програмі від Мочанова і на собі перевірив, тому так і раджу, що зад має тримати.

Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)