ось всі телефони які він мав поки неп ропав. 0679891975 0975157138 0970430879 0678648261 коли проходила в ментів акція "знайди авто на шроті котре вже в угоні" то він попав під ту акцію кароче хата в нього під арештом він по ходу зараз в тернополі. або вже там звідки непишуть.
Да... Чувак відать таблички ділення не знав... Знав. Причому добре знав. Напоровся на недобросовісних кредиторів і добрих помічників.Як наслідок - пізнес. До речі, вже розгріб ту кашу і почав заново. Возить все, що возив, але в значно менших кількостях. Живий-здоровий, але ничькується.
Бачився з Влодком на вихідних. Казав, що після Великодня виходить з підпілля. Обіцяв включити телефон.
Їздив я на цей шрот, до Яворова дорога супер, а потім 12 км її просто немає, але це не зовсім стосується теми. Подзвонив, домовився далеко не за перший дзвінок, то не бере трубки, то відключений, врешті домовився за дверні карти, є в наявності приїжджай. Коли приїхав, після 20 хв. пошуків знайшлися ледве цілі задні з прорізаними вставками шкіри, поламаними сітками динаміків, і в неповні комплектності, передні це взагалі - таке враження що вони зберігались під відкритим небом більше року, і за це все 400 грн. на мою думку це дуже не адекватна ціна, їх швидше викинуть ніж їх хтось купить. Крім карт, я домовлявся, ще за деякі елементи салона, як виявилось, що вони в іншому селі, треба шукати, десь були, не зараз, іншим разом і т.д. Загалом 150 км дороги і результату 0, не рекомендую цей шрот, і взагалі для себе вирішив, що нінаякі шроти за межі міста їздити небуду, тільки пересилка з оплатою при отриманні.
я чув що там їх прикрили і володю і андрія в Ярі доречі гарний шрот по фольцах є у смт Шкло 5 база до гольфів, пасатів В3, джет, є тупо все - можна цілого скласти сідух багато, коробок моторів - реально багато + під замовлення ціни дуже хороші, торг, хороші люди працюють кому треба можу номер дати