Гарний! Вітаю! Свого брав у віці трохи більше місяця, сподівався такого самого малого побачити..., але твій вже біля двох, напевне. Хай росте і тішить!
От вирішив реанімувати стару тему ROSa.Також, тиждень назад,несподівано покинув цей світ мій боксер Граф,йому було 4,5роки.Був щеплений і т.д. але сталося те, що сталося. Так як у ROSa потрібно,щоб хтось охороняв подвір'я та й з песиком веселіше.Шукаю німецьку вівчарку,чистокровну,низької посадки (щоб дочка могла з нею на одному рівні стояти і пес не був для неї дуже великим),немає різниці сука чи кобель,бажано від 2 місяців,щоб було хоч приблизно видно,що буде в майбутньому з цього пса.Просто мій друг купив собі німця по оголошенню, батьки з документами,в реалі гарні і т.д.,цуценя гарне,крупне а виріс "клаптюх",породиста дворняшка.Друг звичайно засмучений але,що зробиш,не викинеш його.От і я не хочу повторити його помилку,можливо в когось є дійсно знайомі,які продають або віддають чистокровну німецьку вівчарку. Гарного цуцика ROS знайшов,я також б такого хотів.Питання до Lesuk можливо цей дядько знов має цуценят?
Співчуваю, знаю, як то(((...Пошукай в Великих Мостах. Там точно є з чого вибрати і напоротися на сумнівний варіант менша ймовірність. Будеш мати і екстер'єр і робочу собаку.
В Мостах, лише сезонно... коли завозять нових цуциків, частину з них відбраковують, от саме з них можна і вибирати, тільки як потім виховувати собі собаку, якщо ВЖЕ знаєш, що вона була відбракована за якимось там критеріями про які тобі ніхто не скаже.
Я чув, що можна замовитии у Львівській Лабараторії Паранормальних явищ, що в центрі.... і то замовити все по елементах: колір шкіри, очей, тембр голосу і т.д. ... але казали, там дорого...
якщо дійсно потрібно цуценя вівчарки можу звести з людиною яка має зараз 3-х цуциків ? номер телефону скидаю в приват.
Маю на увазі працівників, які самі розводять собак. Результатом був більш ніж задоволений і всім раджу брати щеня від робочих (хоча б одного з) батьків.