Я так і хочу, купити пса в провіреної людини,щоб цуценята були від робочих батьків,бо 70% характеру і навиків передається цуценяту від батьків.Мені не потрібно цуценяти від "сусіда,бо в нього вівчарка" і дякую за пропозицію підібрати пса в центрі паранормальних явищ.Я пса берум не на місяць,щоб потім його викинути, а на довгі роки і тому хочу підібрати собі такого,який мені б сподобався і який успадкує від робочих батьків яхні якості,бо він в мене буде поруч з дитиною.І я не хочу купити якогось "дуріка" який буде просто бігати і гавкати. Навіть з Великих Мостів потрібно купляти в провірених людей,бо декілька років тому,моєї дружини брат купив собі там, в працівника розплідника, і зараз бігає по подвір'ї вроді вівчарка,але дурна як кажуть "як пес до року",хоч йому напевне більше 6 років. Ще раз кажу,я беру пса на багато років,то ж підходжу до підбору відповідально,хочу знайти німецьку вівчарку,низької посадки.Я не хочу східноєвропейську вівчарку,бо вона дуже велика, в цій породі самка є більша ніж самець німецької вівчарки.І сума приблизно 800 грн. Наперід вдячний людям,які щось можуть підказати.
Я звичайно вибачаюсь,але я не питав поради якого пса придбати?Я питав,може в когось знайомий продає чи віддає. Мені пес потрібен для охорони майна та подвір'я,тобто він буде жити в особняку в вольєрі а не в квартирі, і щоб він мав здорову психіку,яку він унаслідує від робочих батьків. Я вже уявляю як пудель відганяє бомжів та циган з подвір'я,бо їх останнім часом, в нас на районі, дуже багато лазить і почастішали випадки крадіжок. Ще раз прошу не займатись флудом.