Шукаю цуценя(кобеля) німецької вівчарки

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем ROS, 31 сер 2012.

1. tarasic

tarasic Початківець

Ракета
    Я так і хочу, купити пса в провіреної людини,щоб цуценята були від робочих батьків,бо 70% характеру і навиків передається цуценяту від батьків.Мені не потрібно цуценяти від "сусіда,бо в нього вівчарка" і дякую за пропозицію підібрати пса в центрі паранормальних явищ.Я пса берум не на місяць,щоб потім його викинути, а на довгі роки і тому хочу підібрати собі такого,який мені б сподобався і який успадкує від робочих батьків яхні якості,бо він в мене буде поруч з дитиною.І я не хочу купити якогось "дуріка" який буде просто бігати і гавкати.
    Навіть з Великих Мостів потрібно купляти в провірених людей,бо декілька років тому,моєї дружини брат купив собі там, в працівника розплідника, і зараз бігає по подвір'ї вроді вівчарка,але дурна як кажуть "як пес до року",хоч йому напевне більше 6 років.
    Ще раз кажу,я беру пса на багато років,то ж підходжу до підбору відповідально,хочу знайти німецьку вівчарку,низької посадки.Я не хочу східноєвропейську вівчарку,бо вона дуже велика, в цій породі самка є більша ніж самець німецької вівчарки.І сума приблизно 800 грн.
    Наперід вдячний людям,які щось можуть підказати.

2. tarasic

tarasic Початківець

Ракета
    Я звичайно вибачаюсь,але я не питав поради якого пса придбати?Я питав,може в когось знайомий продає чи віддає.
    Мені пес потрібен для охорони майна та подвір'я,тобто він буде жити в особняку в вольєрі а не в квартирі, і щоб він мав здорову психіку,яку він унаслідує від робочих батьків.
    Я вже уявляю як пудель відганяє бомжів та циган з подвір'я,бо їх останнім часом, в нас на районі, дуже багато лазить і почастішали випадки крадіжок.
    Ще раз прошу не займатись флудом.

• Подобається Подобається x 1
  3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Песик підріс і став псом, нам вже 1,5роки. Вчора вечерком погуляли в парку, світлини з телефону

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)