цікавить. Логічно, але нафіга тоді то писати. Чому? не показник. П/С/ втілив одну ідею, котру реалізовував 10 місяців, в найблищий час напишу, а саме, коли заберу з Києва ліцензію.
Маю дві концепції, тобто два проекти. Ідеї проектів дали люди за просто так, тепер працюю над операційною частиною, обрахунками і презентацією. Розповісти наразі не можу. Як казав раніше, ідеї та партнерство з ідеями цікавили до кінця травня. Ідеї купувати не збирався, навіщо писати тоді! В чому суть відповіді, якщо усе проблематично?! А про які умови партнерства йшлося?! Взагалі що Ви пропонували??? де суть?
Втілив ось таку ідею, займався 10-12 місяців, було багато підводних каменів, ось такий документ сьогодні забрав в тій же організації на 2015 рік планую відкрити навчання водіїв кат.В, а якщо получиться то всі інші кат., залишилось придбати хоча б 1-2 авто, але то до 2015 року ще є час.
1. Я що десь пропустив де ТС писав про бездвозмєздне надання ідей? 2. У нашій структурі нам забороняють займатись бізнесом - або ховатись, або звільнятись. На цим перепрошую, більше писати не буду - травень і дійсно вже пройшов.