Шукаю хорошого автоелектрика

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем player777, 11 лис 2010.

1. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    а ну це я знаю :) навряд чи там такий лак допоможе,це ж не елемент підігріву скла чи дзеркала,там нагрівальним елементом йде тоненький дріт(переріз незнаю)

2. Oleshka

Oleshka Початківець

Фольцваген Бора 2.3 5V
    Вечір добрий, сьогодні глянув запобіжник він там один, пасажирська гріє, запобіжник відпадає, пробував найти ту релюшку , але крім двух розємів там нічого не побачив, вони підключені , пробував міняти місцями включателі підігріва, включатель працює, може все таки яб до когось підїхав хто в цьому краще розбирається, і якщо її все таки прийдеться розшивати, то скільки це займе часу і коштів ?

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Розшити/зашити = 100грн (ціла сідуха)
    перед цим потрібно тестером продзвонити провода в сідушці. Якщо є обрив то він напевне в самому сідлі а не в спинці (особливо актуально це якщо протерта бокова підтримка). Провода в Г2:
    2 проводи йдуть на спинку (чорнокоричневий/коричневий), 2 на температурний датчик (червоночорний і ще якийсь), 2 на підігрів сідла.

Щоб перевірити чи реле справне чи ні:
    При абсолютній тиші включи підігрів... повинне щолкнути реле і ти повинен це почути. Якщо на водійській не чути то слухай пасажирське.

4. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Якщо я не помиляюсь, при обірваному підігріві реле не включиться. А дроти можна точечною сваркою відновити, воні там ніхромово-константанові

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    включиться. Принаймні в мене включається
    Дроти там в ізоляціїі і запаяти можна і звичайним паяльником... а можна і точечною сваркою відновити.

6. Oleshka

Oleshka Початківець

Фольцваген Бора 2.3 5V
    Хто це може зробити ? Коли можна підїхати ?

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Всю електрику намагаюсь собі сам робити тому контактів не дуже знаю... але... маю дядька який дуже швидко і гарно розбирається з сигналками і музикою.
    Юра 0677713388
    Можливо і твому горю зарадить. Відпишеш що до чого коли додзвонишся

8. kym

kym Аксакал

a 100
    Та там не стільки електрики, як розшивати зшивати сідушку..... нудна то справа....)))))

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Це якщо згорів обігрів
    Але спочатку треба вияснити чи він згорів/порвався і де в спинці чи в сідлі
    Розібрати/зібрати і при потребі відновити паралон чи саму сідуху може Autointerior (ціну 100грн я чув саме від нього)

10. Yurasik

Yurasik Новачок

Opel Omega A
    Конюшинна 4(скнилівський міст)
    там два електрика Юра або Саня
    маю номер Юри 0639943509
    пацани ремонтують все переважно фури але легкові теж роблять,
    але вже як роблять то роблять без "колхозу"

11. yura_yura

yura_yura Початківець

Golf 4 Буда
    Порадьте майстра, який розбирається в електриці Г2. А то передні і задні габарити не горять.

12. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    Ділюсь контактами автоелектриків, якими свого часу поділились зі мною: 0677565785 Степан(має свій сервіс на Личаківській), 0975458794 Ігор, 0677047282 Іван, 0634304077 Діма.

Sincerely Yours, dragger85

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)