Відповідь: Швидкість Golf 2 Ну але якщо прагнути до кращого - тобто до цифри 220 яку назвав Scirocco на своєму 1.8 KR - то все ж таки певно знадобиться 5 передача.:roll: (якщо поставити собі також 1.8 139 коней)
Відповідь: Швидкість Golf 2 Ну на 1.8 зі 140 конями - 5 передача точно лишня не буде. І 200 думаю не проблема.
Відповідь: Швидкість Golf 2 Topol, в мене 5-та передача має передаточне число 0,91, точно так, як і в тебе 4-та! ПС Кажуть що при всановленні на 16в сірків стандартних КПП максималка збільшується до 240-245! І це народний авто 80-х років! Ех люблю я свою машину!
Відповідь: Швидкість Golf 2 Ох мля, прийдеться ставити собі новий спідометр - до 350, раз буду мати пятиступку. Знову трати, Боже-Боже....:mrgreen:
Відповідь: Швидкість Golf 2 190 – дальше дорога закончилась, и дорога была плохая. На -40 и 195/45/15 160-дорогу держит вроде 80(на хорошей дороге).
Відповідь: Швидкість Golf 2 Тополь та нашо тобі той спідометр, я свій сам відключив, шоб мамі не було страшно зі мною їздити:-D
Відповідь: Швидкість Golf 2 на свому старому гольфі двойці (1.3 карбуратор) витискав 160 на стрийській трасі. то був газ в полік і один пасажир. з 5 пасажирами 150 їхала. на цьому на трасі з яремче до франика з одним пасажиром на борту було 196 (в той момент мене перегнав 600 мерседес (напевно їхав 600)), але то тікі 5500 обертів на 5 передачі. ше могла іти але дорога скінчилась. машина досить стійко себе почувала зарахунок жорсткої спортивної підвіски і шин 205Х50 R15.
Відповідь: Швидкість Golf 2 ну а шо) нема чим похвалитись в розділі про секс і фолькси то хоч похвалюсь в розділі про швидкість і гольфи!
Відповідь: Швидкість Golf 2 ГОЛЬФ ШВИДКІСТЬ СЕКС - речі не роздільні, тому давай надолужуй шоб було шо в темі про секс і ВВ написати!:-D