сигналізація

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Мирік, 28 лют 2009.

1. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Як захочуть спи... то ніяка сигналка не поможе. А гольф 2, до речі, цілком годиться, щоб розпродувати по запчастинах. Суто моя думка, то краще якусь секретку придумати і десь заховати. В себе сигналку використовую як цз, навіть сирену відключив.

2. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    А сирену дарма відключив. Може допомогти, коли на стоянці під будинком якийсь олень зачепить.

3. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    власне хлопаки, вибачте...
    виявляється сигналка на яку я збирав схему цілий тиждень - труп :russian_ru:

пічяль, а я вже понадіявся сьогодні з пультом бути

4. WANTED

WANTED Місцевий

Машину тримаю в себе біля приватного будинку, та і біля комунальних будинків не боюсь залишати, місто спокійне, особливо не пакостять:) відключити мусив, бо сусіди жалілись, спати не могли, цілу ніч, сирена вила. Датчик удару в максимальному положенні, не можу скрутити ніяк:) якщо би вдалось то зробити, то знову включу сирену:)

5. WANTED

WANTED Місцевий

Кіт, співчуваю. Будеш її гідно хоронити?:)

6. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    ага, засунув в гаражі у шухляду :) сьогодні монтував ЦЗ - маленька заміна сигналці. як то кажуть - дарьоному каню в (_*_) нє смотрят :rofl:

7. yurkus7

yurkus7 Active Member

volkswagen passat b3.AAM 1.8 1992 універсал
    ремонт сигналізації

зламався брелок сигналізайії є запаснийа ,але як другий вмре то буде біда.хто шо може підказати де можна відремонтувати або помінятина нові самі брелочки.для інф. брелки овальні темно-зеленого кол. з двома кнопками.:preved:

8. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Нові можна на радіобазарі купити.

9. yurkus7

yurkus7 Active Member

volkswagen passat b3.AAM 1.8 1992 універсал
    дякую за інф. сьогодні був на радіобазарі таких самих брилків не найшов.хлопака який ними торгує сказав що відремонтує.незнаю чи щось з того вийде:music:

10. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    до сигналки можна якось подружити і інші брелки, дто до електриків вони мають бути в курсі

11. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Хто може проконсультувати по GSM сигналізаціях, і можливо в когось э на форумі, то хочеться почути відгуки?!

12. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    :help: Потрібна Допомога!
    Чи є в нас на форумі хто розбирається у сигналізаціях та їх встановленні, ставлю сам сигналку на А6 С5 дизель, треба декілька порад, бо закиплю скоро.

13. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    також сам собі ставив сигналку, по суті там нічого такого складного немає... а в чому полягає проблема?

14. RaZoR

З точками підключення би помогти. Вроді все підключив, повороти блимають, двері бачить, на охорону стає, знімається.
    Заводжу - сирена чомусь ричить далі!!!.
    І з блокіровкою проблема - розриваю цепь - не заводиться, підключаю до встроєного реле блокіровки на сигналці (є два режими НР і НЗ)пробував і так і сяк, при НЗ - заводиться навіть режимі охорони, а при НР не заводиться взагалі.
    Так шо роблю я шось не так :dash1:

15. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Проблема полягає, мабудь, подружити сигналку з рідним ЦЗ(іммо), ні? Ну або з рідним блоком комфорту, якщо такий є ;) Виявляється, щоб це зробити, потрібно купити алаптер, який коштує ще раз так як вся сигналка, або підїхати до розумних людей, котрі зможуть це зробити без адаптера. Я це зробив на зеленій, в електрика (сигналізаторщика, порадженого Sasa, десь в цій темі чи іншій темі про сигналки).

16. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Там якісь діоди тре додаткові ставити, декілька діодів. Я не наполягав на розкритті таємниці ;) Але результатом був задоволений, заодно ще мені дотяжку вікон він підключив.

17. kym

kym Аксакал

a 100
    Ще поставити ударну частину потім залишити ключі в замку і хлопнути багажніком... і якщо там щось заглючило.... ))))) Мав таку ситуацію і з сумом спостерігав як усе само закривається. Добре що був другий ключ... правда аж в Яворові, а як нема другого то серйозна проблема.

• Подобається Подобається x 1
  18. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Можу допомогти. НУль98сорок355шісот48

• Подобається Подобається x 1
  19. RaZoR