Як захочуть спи... то ніяка сигналка не поможе. А гольф 2, до речі, цілком годиться, щоб розпродувати по запчастинах. Суто моя думка, то краще якусь секретку придумати і десь заховати. В себе сигналку використовую як цз, навіть сирену відключив.
власне хлопаки, вибачте... виявляється сигналка на яку я збирав схему цілий тиждень - труп пічяль, а я вже понадіявся сьогодні з пультом бути
Машину тримаю в себе біля приватного будинку, та і біля комунальних будинків не боюсь залишати, місто спокійне, особливо не пакостять відключити мусив, бо сусіди жалілись, спати не могли, цілу ніч, сирена вила. Датчик удару в максимальному положенні, не можу скрутити ніяк якщо би вдалось то зробити, то знову включу сирену
ага, засунув в гаражі у шухляду сьогодні монтував ЦЗ - маленька заміна сигналці. як то кажуть - дарьоному каню в (_*_) нє смотрят :rofl:
ремонт сигналізації зламався брелок сигналізайії є запаснийа ,але як другий вмре то буде біда.хто шо може підказати де можна відремонтувати або помінятина нові самі брелочки.для інф. брелки овальні темно-зеленого кол. з двома кнопками.
дякую за інф. сьогодні був на радіобазарі таких самих брилків не найшов.хлопака який ними торгує сказав що відремонтує.незнаю чи щось з того вийде
Хто може проконсультувати по GSM сигналізаціях, і можливо в когось э на форумі, то хочеться почути відгуки?!
Потрібна Допомога! Чи є в нас на форумі хто розбирається у сигналізаціях та їх встановленні, ставлю сам сигналку на А6 С5 дизель, треба декілька порад, бо закиплю скоро.
також сам собі ставив сигналку, по суті там нічого такого складного немає... а в чому полягає проблема?
З точками підключення би помогти. Вроді все підключив, повороти блимають, двері бачить, на охорону стає, знімається. Заводжу - сирена чомусь ричить далі!!!. І з блокіровкою проблема - розриваю цепь - не заводиться, підключаю до встроєного реле блокіровки на сигналці (є два режими НР і НЗ)пробував і так і сяк, при НЗ - заводиться навіть режимі охорони, а при НР не заводиться взагалі. Так шо роблю я шось не так
Проблема полягає, мабудь, подружити сигналку з рідним ЦЗ(іммо), ні? Ну або з рідним блоком комфорту, якщо такий є Виявляється, щоб це зробити, потрібно купити алаптер, який коштує ще раз так як вся сигналка, або підїхати до розумних людей, котрі зможуть це зробити без адаптера. Я це зробив на зеленій, в електрика (сигналізаторщика, порадженого Sasa, десь в цій темі чи іншій темі про сигналки).
Там якісь діоди тре додаткові ставити, декілька діодів. Я не наполягав на розкритті таємниці Але результатом був задоволений, заодно ще мені дотяжку вікон він підключив.
Ще поставити ударну частину потім залишити ключі в замку і хлопнути багажніком... і якщо там щось заглючило.... ))))) Мав таку ситуацію і з сумом спостерігав як усе само закривається. Добре що був другий ключ... правда аж в Яворові, а як нема другого то серйозна проблема.