Відповідь: Дуже гарний кліп-реклама NEW Scirocco А мене засмучує те, що новий скіроко це хетчбек, а не спорт-купе. Це ж практично той самий гольф
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. Тільки на Гольфа 5 плита будівельна впала, ось і вийшов новий Сірко МК3. Але кліп дуууже гарний.
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. Гадаю, що серійна, бо вона точно така ж як у показали на женевському автосалоні.
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. Переглянув фотки - в принципі непогано... Шарм ІМНО збережений! Але думаю що поки на власні очі не побачиш - обєктивної оцінки не зробиш... Тому чекаймо...
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. Хатчбек було б гольфу ГТІ лишити, а сіроку шось типу ауді а5. Ввжаю шо нею вона мала б порадувати. Но больно дорога.
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. І машина і рекламний ролик супер!!! VW RESPECT!!!! Якби такий ролик в нас в Україні по ТВ поганаля - було б супер. Люди б почали купляти
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. Не кидайтеся в мене тапками, але дозволю собі прохання прояснити прикольність того роліка. Отже мужик-роботоголік вийшов з роботи, сів в машину, виїхав на трасу і тут... Приїхала поліція на джипах і на вертольоті. Замість того, щоб зупинитися на сигнал проблискового маячка, виконуючи ПДР, мужик тисне нєпанятну кнопку від чого машину посеред траси розвертає нафік. Очевидно бачачи таку сейозну прогалину німецьких конструкторів, вертольот, розуміючи свою непотрібність, спригує додому. Але мужик від перенавантаження на розвороті забуває куди їхав і рушає в інший бік. Користуючись неповносправністю людини, поліція відразу знаходить його в якомусь ангарі. Але надалі відбувається ще незрозуміліше - замість витягнути мужика і надати йому першу допомогу чи виписати штраф, поліцейські починають передавати по рації комплектацію машини, яка, як можна зрозуміти з переліку, є суттєво біднішою ніж в машинах, на яких приїхали полісмени. Далі мужик приходить до тями і кудись собі їде. Поліція припиняє переслідування. Я так розумію, що в наступному ролику замість поліції будуть дві швидкі...
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. Ета 5 :mrgreen::mrgreen::mrgreen: А кніпочку він ручника тисне ))
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. дане кіно то сплошна загаддка без агентів Скалі і Малдера не обійтися щод вияснити істину
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. І добрий доктор з дурдому. А на фоні хіппі з транспарантами "Свободу Джа!", "Ганьба гестапо!", "Легалізуйте коноплю..."
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. Нуда, можна подумати, що кніпочка ручника розміщена на тач-скріні в доступному для дітей місці а тим більше блокує колеса на швидкості Тоді недивно чому вертольот чухнув нафік з кадру а джипи смахалися далі по маршруту - вони всі боялися вибухової хвилі
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. Той ролик про який всі говорять знайти не можу,напевно вже видалили,але знайшов інше... http://www.volkswagen.com/vwcms_pub...tralhosting/carlines/scirocco/cube/de_DE.html