Скачуть холості оберти гольф2.

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Nazariy, 1 сер 2010.

1. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Клуб як клуб. Каміння кидати не буду. Тут можна почерпнути базові знання на типові проблеми, з якими всі стикались. Мені подобається. Не раз тут черпав інфу, як початківець. Хоча сам в силу молого досвіду нікому нічого не порадив. Деколи просто потрібно до фахівців звертатись, комплексно проблему дослідити. А клуб - це.... Можна цю думку розвинути в оремій темі!

2. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    Цілком згідний. Нормальний форум, є що почитати.А те що ти сам допер шо в твому карбі не так і не форумчани - ну звіняй, форумчани немають змогу потримати твого карба в руках. Але б написав шо з ним було, комусь пригодиться.

3. Олександр

Олександр Початківець

VW Golf II GTI 1.3 1991
    Повітряний фільтр на новий замінити не пробував?

4. kym

kym Аксакал

a 100
    А знаєш... на обіжених воду возять...... Причин твоєї поломки може бути більше десятка. Якщо ти трохи петраєш в механіці то робиш і питаєш тут як зробити чи що робити...якщо не петраєш то тебе відправляють до карбюраторщика чи до когось іншого ...причому отримуєш тут характеристики хто як робить.
    Якщо ти думав що тут за тебе все зроблять і скажуть з точністю до гайки де що крутити .... ну то просто наївно..... все таки віртуальний простір є віртуальний

5. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Фільтри нові стоять, що повітряний, що тонкої очистки.
    я й не обіжаюся, з чого ти взяв? ВИЩЕ Я ОПИСАВ, (якщо ти не читав, почитай...) що було зроблено мною і тому питався у опитніших форумчан куди дивитися ще... Тому що: "АВТО ПОТРІБНЕ КОЖНОГО ДНЯ". Так і відповіді толком неотримав.
    Цілком я згідний, що за мене ніхто не буде крутити гайок, але пораду можна дати на форумі, натякнути на якусь думку? Для чого тоді він (форум) існує тут??? Руки ніби ростуть з правильного місця і голова є на плечах.

п.с. абсолютно я ні на кого не ображаюсь, тому що тут ніхто не давав обіцянки комусь у чомусь допомагати...
    З повагою Yur.

6. Олександр

Олександр Початківець

VW Golf II GTI 1.3 1991
    А чи давно ти міняв повітряний вільтр?

7. Олександр

Олександр Початківець

VW Golf II GTI 1.3 1991
    А чи давно ти міняв повітряний вільтр?
    Мій Г2 подібні номери видавав літом декілька раз.Проїхавши кілометрів 40-50 раптом
    зростали оберти холостого ходу десь до 1300-1400.Доїхавши до дому давав йому спокій.Надругий день ситуація нормалізовувалась.Поки сусід не порекомендував замінити фільтр.Після заміни неприємності припинились.

8. pohorilych

pohorilych Початківець

Golf GTI 1987
    порадьте майстра по електронному моноінжектору. Гольф ІІ 1.8 - під час довгої поїздки починаються проблеми з холостим ходом і взагалі машина перестає їхати, дросель реагує із запізненням і т.д

9. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Напиши які букви двигуна ?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)