Скелі Довбуша - куди їхати?

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем MARTINI, 10 лип 2010.

1. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Ну я так і казав про ті два села.
    А скель Довбуша навіть не дві штуки а три чи чотири. Одні (я думаю самі "знамениті") - то ті що ти був. Другі Яремче. Крім того є ще, треба погуглити. Є купа всяких "камінняк Довбуша" і т.д. В селі Липовиця Рожнятівського району на горі Стінка зверху є нагромадження здоровенних каменюк, не дуже менших ніж ті що ти бачив - крім того навіть сам підйом туди захоплює - під вершиною уклон такий що чуть не на чотирьох треба лізти. Троха далі в сторону Ясеня - є сінокоси, "Чута", за легендою там побили татар і вони втікали викрикаючи "чута" (здається перекладається як "кров") - я називаю то місце "долиною змій" - гадюччя там нємєрєнно просто. Взагалі чимало є всяких прекрасних місць в наших Карпатах наприклад є озеро гірське десь в Аршицях, купа всього, купа легенд про це все - лиш мало хто про то знає окрім місцевих жителів (і Довбуша :) ). Я був здивований як "мало знає" гугл про ті самі скелі Довбуша...

Останнє редагування: 12 лип 2010
  2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Завдяки цій темі Гугл буде знати про скелі Довбуша трошки більше :)

3. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    В Яремче стежка Довбуша, а далі скелі. Краса ну просто, якраз учора повернувся з Карпат. . . Яремче, Ворохта, Заросняк, підйом на Говерлу, Буковель і т.д.
    Наші Карпати - це просто щось неймовірне!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)