Скіроко

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем peGas, 23 кві 2007.

1. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Скіроко

KR 16V - ось його основна комплектація!!!! :)

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Та це я розумію:lol: , на кузов можна поставити один двигун та отримати спорт болід. А Мені ще інші прибамбаси цікаво....

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Ну, це майже той варіант :)

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Справді, ніколи не задумувався над "своєю" комплектацією...

Отже з опцій:

Гідропідсилювач керма

Бортовий компютер

Електродзеркала

Електропідігрів форсунок омивача

Підігрів дзеркал

Регуляція висоти сідушок

Зміна інтенсивності приборної підсвітки

Підігрів заднього скла

Роздільна спинка заднього сидження (В сірка то опція)

Оригінальні ковані колісні диски (В сірка то опція)

210-те зчіплення

4 дискові вентильовані гальма підвищеного діаметру (В сірка то опція)

Гейби все...

П.С. Мартіні я не зовсім погоджуюся, що в мене на кузові один двигун (не зли Сірка!), у тебе здається ще менше опцій...

5. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Та не чіпай ти немовлят! А то вони ще налякаються і не вийдуть на бій с тобою! ;)

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Та ладно, просто твоя головна опція - то чудо-двигло, яка перекриває усі інші, і вони стають непомітні :)

У мене ще є регульований спойлер
    Електролюк
    Електросклопідйомники
    Електрорегуляція фар (вгору-вниз)
    Підсвітка салону синім і білим , тільки синім або тільки білим світлом :)
    І дуже модна опція для пасажирок - правий сонцезахисний козирьок має модне дзеркальце з підсвіткою! Тобто можна малюватися і вночі :) Во!
    А в лівому козирку дзеркальце ховається і при потребі висувається... Кароче , ти не зли мене :)

Що там ще є, я поки не знаю :) Зокрема не знаю про підігрів форсунок склоомивача. Але який сенс в тій опції, якшо вода може замерзнути і в шлангу, і в бачку, і в насосі...

7. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Сьогодні вичитав що кора важить аж 1200 кг...
    Багато...

А кіко сірко має?

8. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

лийте в бачок не воду а готовий концентрат, а концентрат не замерзає в бачку і в трубках, він замерзає на швидкості в форсунках, їх справді вартує іноді гріти.
    і буде Вам щастя.

9. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4

А в нього 950 кг, от тут і весь секрет швидкості

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

1. Регульований спойлер це база а не опція
    2. Підсвітка салону синім це втручання попередного власника і аж ніяк не опція (я ніяк не можу зняти дибільні сині діоди зі стояночного світла в машині моєї жінки :) )
    3. Дзеркальця в вухах це теж не опції.
    4. Щодо люку і вікон погоджуюся, але тут мова йде про загальну кількість опцій, тому... Ок, пропоную не мірятися піськами типу "моя машина краща", пожартували і досить.

P.S. Вага сірка 975 кг. Корок споряджений 1140 кг. Потужність 139 проти 160. Отже у Сірка є 86,875% потужності корка і 85,15% його ваги. Таким чином, різниця у порівнянні вага/потужність є близько одного процента. Щоб розуміти її достатньо уявити що на тонну 1% це 10 кг, тобто такий чинник фактично не впливає на результати. 10 кг на фініші це, мабуть вимірюється міліметрами, а такого розриву майже не буває. Щоб ідеально зрівняти цю пропорцію Мартіні достатньо важити на 10 кг більше від мене (підозрюю, що так і є), або вийняти запаску з багажника... Тому не варто говорити, що сірко легший ітд. Машини в теорії фактично однакові.

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Я думаю, в тебе більше 139 , може навіть ближче до 150 коней. Мотор же модифікований...

• Подобається Подобається x 1
  12. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Доречне зауваження. :) Я ось думаю теж поставлю ДЗ з Ауди 5-ти котлової і дозатор докручу. І буде в мене вже не 112 к.с. а побільше коняк на 10-15 :)

13. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Модифікація в мене це тільки збільшення ходу поршня, що далеко не свідчить про підвищення потужності. Як кажуть специ, це додає тяговитості, але на розгон позитиву не додає. Відверто скажу, що я приросту не почув зовсім. Свою заміну я робив не для драгу а через необхідність.

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Тяга збільшується, розгінна динаміка поліпшується. :)

15. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST

Якщо збільшили хід поршня а шатун залишили той самий, то погіршили крутильність двіжка. Але навряд чи це буде відчутно (все таки не в 8000 крутим), ну хіба хід поршня дуже відчутно збільшився.. А от збільшення робочого обєму (хай і трошки) тяговитості має додати але знову ж таки навряд чи це відчутно якщо там 10-20 кубіків додалося.
    IMHO.

Нефакт про розгін. Мотору важче крутитися до високих оборотів (відносно).

16. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

+1 так є. Після 6000 якось сумніше на душі стає, от в попередньому варіанті від 6000 до 7200 було приємно жити, саме ця ділянка зменшувала всяких бумерів в дзеркалі заднього виду....

17. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Щукаючи собі сірка, я не знайшов жодного з 16V в такій комплектації як у тебе, зі звичайним 8 клапаником з хорошою комплектацією зустрічав, але рідко, одного Сірка з максимальною комплектацією собі придбав :).

18. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990

19. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

То масса снаряженої машини. Повна масса у Кори набагато більше. Доречі маса снаряженого сірка - 890 кг.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)