Щойно добрався до інету і бачу що пропустив зустріч. Я також живу в р-н Водоканалу і буваю в дома після 20.00 Можна ваш номер телефону в приват щоб більш точніше домовитись про зустріч
На то він ніж, щоб ним користуватись, як буде перед тобою банка конзерви і новий ніж гербер, а будеш дуже голодний, то що будеш робити, жаліти ніж?
Та я не тільки про гербер ) маю ше трамонтіну тесачка, але питання провокаційне ))) В гори беру всігда консерви з вушком :D
а хлопці з птахофабрики не дої... домахаються за те, що ніж з собою возиш? В мене один, на любий випадок, ріжу ним все, купив на вернісажі(чи як воно там називається біля оперного) за 20 грн.
Це не є холодна зброя, лезо затонке і закоротке ))) Так шо хлопці з птахофабрики ніц до того не мають
тонке? Я б не сказав, що воно тонке, чи вузьке, та і за 8 см. довжини ті пернаті можуть новий закон придумати, або поправку. Знайомий гнав машину зі столиці, то домахалися, знімали дверні панелі і знайшли там малесенький, ржавий ножик, з лезом на 4 см. напевно забутий попереднім власником, то ледве хлопака відговорився. Вони такі хлопці, біля них навіть у власних кишенях може з'явитися диво трава у кількості декількох стаканів і попробуй потім докажи, що ти не барига
Придбав. Вдячний. Так як трошки таки люблю ножі, можу сказати що цей виправдовує свої 150грн. Приємний в руці, кліпса зроблена зручно і не заважає впринципі. Захист на пільці хороший щоб рука не зіскочила. Механізм непоганий, гарно чітко клацає. Щодо сталі, то не виглядає на дешеву дуже. Але і не скажу що дуже міцна буде. Гарний кут заточки, гострий, думаю не дуже швидко тупитися буде. Дуже сильно нагострений. Через грубе лезо хліб сильно цим ножем не поріжеш звісно і ковбасу, але в карпати на природі можна. Зате гарно робити якісь шомпури з паличок і т.д. Приємно потішило те що його весь можна розібрати, можна зняти кліпсу, можна зняти лезо і т.д. Мінуси. Лезо не зовсім рівно закривається в ручку, його трошки перегинає, але можливо це спеціально щоб легко не відривався. Ну і край леза дуже близько до краю ручки, незнаю як воно себе поведе. Наразі виглядає доволі міцним. проте я б не рекомендував відкривати ним консерви. Шкода ножа для такого діла. Ніж є ніж, він для того щоб різати. Я задоволений. Своїх грошей 100% вартує. Навіть враховуючи ім"я)
Навіть я його потримав в руках.... непоганий.... тільки невідомо як затупиться чи вдастся добре заточити в домашніх умовах... бо заточка станочна.
Думаю, що можна буде, акуратно на станку, або до стальки. Я все точу до фарфорового посуду, або ж до ізолятора, получається дуже гострим.
Заберу ще один. Хотів два, але якшо тіки один лишився то беру. Десь наступного тижня, в вівторок, або може на вихідних на тому ж місці.
кхм... кхм... Там декілька постів вище я просив відкласти мені один ножик до вихідних, думаю це мій мав би залишитись