склоочисники невключається швидке витирання

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Golf dva, 13 гру 2007.

1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Так получається і думаю це природньо

2. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    при умові що на електродвигун(на диск) подається живлення, а воно йде через перемикач.
    перемикач має дві дорожки(старого зразка, без кнопки аварійки), і якщо дивитися з гори до низу то 2й та 4й контакт запаралелені(це +). В "0"му положенні замкнуті 1й та 2й контакти, саме через перший контакт подається струм на диск, але так як в ньому є прорізь до ел.двигуна вона не доходить. Вмикаємо переше положення(2й та 3й контакти) подаємо струм в обхід диска це повільний рух, але при вимкненнів "0" струм на двигун подається через диск

3. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    Дякую всім, хто відкликнувся.
    А причина була в реле №99, розібрав його, а там рухома пластина на пружинці має два контакти з протилежних сторін у вигляді півкуль, якими замикається то чи інше коло. Так от, один контакт був обпалений і пластина навколо вся чорна, гарно почистив пластину, каніфольчик і за допомогою припою "наростив" цей контакт. Думав не буде працювати, бо сумнівався, що причина в реле, але після встановлення все запрацювало, правда незнаю на скільки того контакту хватить.
    Буду шукати бу оригінальне реле, ще раз всім дякую.

4. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    то не проблема, принаймі в Тисмениці на шроті 20 грн.

5. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    Vova$ дякую тобі, за реле №99 я не знав, принаймні тепер знаю що знімати, куди дивитись.

Останнє редагування: 16 лют 2010
  6. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    В Ауді 80(1990р.в.) яке реле відповідає за рух склоочисників(19???), бо працюють тільки в найшвидшому положенні і в положенні коли включаєш омивач, і в початкове положення не повертаються. І де знаходиться то реле, біля предохранітілів, чи окремо під кермом???

7. martynetsd3r

martynetsd3r Початківець

golf 3 1998 1,9 дизель лужений
    Добридень! У мене та сама біда є, правда не завжди, двірники "заїдає" на безперервному циклі, особливо коли вмикаю на перервне витираня шкла? Це проблема в реле? Golf 3 1998...

8. pohorilych

pohorilych Початківець

Golf GTI 1987
    А яке реле в Гольфі 2 відповідає за двірники?

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)