Якщо, Lubas має на увазі тих хлопців що на маленькому сервісів біля переїзду працюють, то вони справді конкретні електрики, я колись в них робив і "АБС" і порваний шлейф до "Airbeg"a на BMW, також працюють по встановленю сигналок, відео- аудіо апаратури, короче все що пов'язано з електрикою.
вул. Новознесенська. якщо їхати з Рогатки на Новознесенську попри вхід в Алмазінструмент проїхати далі і по правій стороні перед самим переїздом без палки (шлагбауму) є брама. зайшов в браму - зліва 3 дверей. 1-а - ходові. 2-моторист Андрій. їм я зовсім не довіряю, але то моє бачення, можливо я не правий, але той Андрій (Борода) його поганяло коли пригнали мені венто 2 роки назад - зразу ну як ведеться - ходова, до мотора... то він мені таку касу загнув за ремонт, начесав, що турбіна не працює і т.п. повіз в інше місце - все шепче!!!!!!! в третє-десяте - все ОК. так що так. третій бокс - Володя комутатор. повний такий. що стосується електрики/електроніки - більше ні до кого не їзджу. тел. 80677120366. єдиний його мінус - тяжкий на підйом. тре напрягати. але якщо візьметься за роботу... сорі за велику кіпу слів
+1 Lubas! Молодець! Вичерпна відповідь, а саме головне телефончик написав, бо я щось шукав-шукав і не знайшов.
В мене стоять такі склопідйомники4штуки. Потребую правої передньої. Це сам моторчик, троси порвало, планку нефоткав: brose 680 - 168798-000 774.30009/20 Може вони стоять на других Фольцах - підскажіть!!!