склопідйомник?

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Grey, 11 січ 2009.

1. Slavik

Slavik Active Member

Golf 3 Variant 1.8 '94, Golf 4 Variant 1.9 TDI '04
    Клубна карта:
    000024
    Якщо, Lubas має на увазі тих хлопців що на маленькому сервісів біля переїзду працюють, то вони справді конкретні електрики, я колись в них робив і "АБС" і порваний шлейф до "Airbeg"a на BMW, також працюють по встановленю сигналок, відео- аудіо апаратури, короче все що пов'язано з електрикою. :i-m_so_happy:

• Подобається Подобається x 1
  2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    напиши конкретні координати, тел., кого питати і т.д.

3. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    саме їх і маю на увазі

4. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    вул. Новознесенська. якщо їхати з Рогатки на Новознесенську попри вхід в Алмазінструмент проїхати далі і по правій стороні перед самим переїздом без палки (шлагбауму) є брама. зайшов в браму - зліва 3 дверей. 1-а - ходові. 2-моторист Андрій. їм я зовсім не довіряю, але то моє бачення, можливо я не правий, але той Андрій (Борода) його поганяло коли пригнали мені венто 2 роки назад - зразу ну як ведеться - ходова, до мотора... то він мені таку касу загнув за ремонт, начесав, що турбіна не працює і т.п. повіз в інше місце - все шепче!!!!!!! в третє-десяте - все ОК. так що так.
    третій бокс - Володя комутатор. повний такий. що стосується електрики/електроніки - більше ні до кого не їзджу. тел. 80677120366. єдиний його мінус - тяжкий на підйом. тре напрягати. але якщо візьметься за роботу...
    сорі за велику кіпу слів

5. Slavik

Slavik Active Member

Golf 3 Variant 1.8 '94, Golf 4 Variant 1.9 TDI '04
    Клубна карта:
    000024
    +1 Lubas! Молодець! Вичерпна відповідь, а саме головне телефончик написав, бо я щось шукав-шукав і не знайшов. :good:

6. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    В мене стоять такі склопідйомники4штуки. Потребую правої передньої. Це сам моторчик, троси порвало, планку нефоткав:
    [​IMG] brose
    680 - 168798-000
    774.30009/20
    Може вони стоять на других Фольцах - підскажіть!!!:scratch_one-s_head:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)