Так як мені дуже подобається шкіряні салони, відразу після покупки авто, почав пошук шкіряних сідушок. Не зважаючи на рідкість, (в Україні взагалі не продавали із повністю шкіряним салоном, а в Європі дуже мало, в основному лише в Англії) вже за місяць найшов комплект сидінь із Британки, та й ще й у Львові!!! Тож тепер моя красуня частково зі шкіряним салоном (ще потрібно дверні карти перетягнути): Загалом по встановленню сідушок нічого особливого нема. А от із переднім підлокітником потрібно було трохи повозитись. Щоб його поміняти потрібно було зняти пластик із центральної консолі. Спочатку зняв задню попільничку і решітку обдуву задніх пасажирів, під ними болтики для зняття задньої рамки. Потім зняв передню попільничку, прикручена двома болтиками під накладною кожуха ручки КПП. Під попільничкою є болтики, які кріплять пластик центральної консолі до "торпеди". Щоб їх відкрутити потрібно зняти бокові накладки (коло ніг водія і пасажира). Я цього не знав і довго мучився щоб відкрутити ті болтики через отвір від попільнички: Щоб не повторювати моєї помилки: ці панелі прикріплені двома болтиками: один під попільничкою (фото вище), а другий біля ніг (фото нижче), та на скобах і липучці. Далі акуратно зняв центральну консоль і відкрутив підлокітник. "Новий" підлокітник на стальній ножці, а старий на пластиковій:
В мене на Гольфі була шкіра, тож я привик Зимою трохи прохладно спочатку, якщо машина довго на вулиці стояла. В цих сідушках вже є штатний підігрів, тож наступна доробка буде його підключення. Потрібно буде докупити реле, блок керування кліматом, можливо ще щось, ще до кінця не досліджував
Холодно секунд 30 перших)) Я он теж на шкірі на всіх коритах) І шмати яка постійно затирається більше теж не хочу. Шкіра то кайф для мене. Протер шматкою і все чисто. Доречі от підігріви я б переробив шоб гріли коли ніхто не идить навіть... Бо в мене стоять датчики і гріє тіки коли хтось сидить в кріслі. Деколи поки чистиш машину від снігу хотілося б шоб вже нагрілось, але не тут то було) Я он в трамвай як сідаю в пластмасове сидіння то отам бляха холодно)))