Скорочення........

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Miha, 1 гру 2008.

1. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

валюта штучно не пропала, і криза почалася з того шо іноземні інвестори забрали величезну кількість валюти яку вкладають в розвинуті країни, коли це сталося гривня трохи впала і за нею сталася паніка, як всім відомо тіки за 1,5 місяця українці зняли з депозитів більше 30 міліардів гривень і скупили валюту яка тепер на руках і нема її в обігу. Те що банки не продають валюту - ніхто не хоче продавати по курсу НБУ плюс долар росте кожен день, коли досягне піку вони продать валюту, відповідно на цьому зароблять, ситуацію з кредитами всім відома, а банкам ж терба на чомусь заробляти.

100процентів! кризу оминути було не можливо но все можна було контролювати процес і долар не коштував б більше 6 грн, но НБУ вирішив шо можна ше на тому заробити.

ІМХО шоб мав зробити НБУ це продаж валюти підприємствам які займаються імпортом товарів, їй найбільше треба валюти бо купують за валюту а продають за гривні (причому їм найтяжче бо ціни вони підняти відповідну курсу не можуть)
    Інформувати і заспокоювати населення, я глибоко сумніваюся шо багато хто розуміє якшо б ті всі гроші шо були зняті з депозитів можуть допомогти кризі

Останнє редагування: 5 гру 2008
  2. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Знову почали видавати компенсації по вкладах.То ,що якийсь прікол на новий рік для ще більшої інфляції.І що зараз вартує та тисяча? Маю від баби ,царство їй небесне, подарок 2 тис рублів, не буду знімати, хай економіка зростає, а ту книжку буду зберігати як память, нас не купиш за 120 дол, не купиш.

3. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    та я думаю шо в тому то і прикол шоби зараз з мінімальними затратами то бабло людям віддати і не паритись потім

4. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    воно вже нічо не змінить можеш йти і знімати
    тіки валюту не купуй :girl_angel:
    поклади в надійний банк на депозитний рахунок відсоткова ставка буде під 18 процентів

• Подобається Подобається x 1
  5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    1. НБУ зробив правильно. Все решта - політика.
    2. Курс досягне свого максимуму (гадаю 7,4-8грн за $) і стабілізується, можливо і почне падати
    3. В умовах світової дупи НБУ не викинув на вітер золотовалютні запаси і правильно зробив, бо країна би стала на межі дефолту (пр. Росія - 1998)
    4. Країна (читай бізнес-структури) буде купувати за валюту т.з. "критичний" імпорт, а у виграші будуть відчизняні виробники.
    5. Росії важко жити бо впала і падає ціна на нафту, в Україні роль нафти виконує - метал, але Росія поки-що курс рубля стримує золото-валютними запасами, що впринципі не правильно!!! НБУ зробив правильно - не викинув на вітер золотовалютні запаси! (повторююсь)
    Так-що те що твориться з валютним ринком України фінансисти прогнозували ще весною.

6. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    зробивши чорний валютний ринок???
    не можливо а впаде
    кризу в росії 98 року і кризу в Україні 08 року нема шо порівнювати бо зовсім різні причини через які вони зявилися

Це не так, в економіці все дуже тісно повязане, і якшо шось погано працює воно відображається на іншому. зараз ті що імпортують працють собі в мінус, довго працювати так не зможуть і будуть банкрутами, шо потягне за собою звільнення, неповернення кредитів і т д... Вітчизняним виробникам воно не допоможе
    Україна тіки метал виробляє :)

Зараз багато хто прогнозує шо буде по 12 грн за долар,дехто каже шо залишиться на рівні 7,5-8,0, НБУ каже шо буде 6,0-6,5, Ющенко казав шо буде 5,5-6,0...

7. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Я був на сході і чув що виробництво скорочується і навіть доходить до гасіння доменних печей. З вугільною промисловістю також проблеми. А це дві основні галузі, що поповнюють більшу частку бюджету держави. Реальні наслідки краху промисловості стануть помітними навесні.

8. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    а якшо подивитися скіки держава виділяє на ці галузі то говорити про сутєве поповнення бюджету нема сенсу

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Вугільна галузь ніколи не наповнювала бюджету, а навпаки його спустошувала. А за рахунок дотацій на її підйом бабло заробляли власники (начальники) шахт.

Вітчизняні виробники будуть у виграші від того, що імпортерам фактично доведеться припинити свою діяльність? Цікава логіка.
    От допустим я вітчизняний виробник...чи видавництво. Я буду у виграші від того, що поставщики, які мені возили сировину (газетний папір) спочатку підвищать ціни вдвічі, а потім взагалі перестануть мені її поставляти (імпортувати)? Брєд.
    Від цього порушиться той останній бізнес, який ше тримався на плаву. І появиться купа безробітних з кредитами, які немає чим виплачувати. А бюджет не буде отримувати податків, бо вже не буде з кого.
    Навіть той бізнес, який не пов*язаний з імпортом, весь прив*язаний до курсу доллара. Така вже специфіка в нашій країні, всі угоди прив*язані до доллара. По курсу НБУ. А реальний курс такий, що доводиться працювати в збиток, це правильні дії НБУ?
    Якщо вони спрямовані на поглиблення кризи і знищення останнього бізнесу - тоді правильні.
    Так, НБУ взагалі нічого не робить для того, щоб гривня стабілізувалась. Бо те, що він робить з курсами і банківським регулюванням в кінці добиває гривню ше більше.

10. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    нє ну вони типу роблять для показухи, наприклад мораторій на дострокове погашення депозитів, щоб потім сказати шо вони шось робили

багато фірм вже забили болт на курс НБУ і ставлять свій курс

11. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Свій то свій, мусить бути прив*язка до зміни доллара, щоб немати збитків, коли курс, який ти сам визначив, стане тобі невигідний. І коли по якомусь договору в суді сягуються неустойка, пеня і курсова різниця, то суд бере до уваги курс НБУ (як офіційний, а не міжбанк чи якийсь свій).

12. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    не знав того, дуже корисна інфа, дякую

13. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
  14. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030
    To be continued...

15. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030
    В тому ж місці в інший час...

16. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    ну тут вже хоть на цеглу поставили, оголоси нам точну адресу шоб ми туда не їздили.... :ireful1:куда менти дивляться паразити

17. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    То вулиця Володимира Великого район магазину Океан. Як від океану їхати до готелю Гетьман то відразу після Океану по праву сторону буде довгий будинок то це місце по іншу сторону того будинку. Я в тому районі колись жив там бандитський район з купою наріків і малалєток.

18. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    ггг я там не далеко колись жив і з того будинку двох дівок знаю :)
    і не роби чорний піар не такий вже там бандитський район... спокійний район ти на новий львів заїдь...там навіть ментовсього віділення нема

19. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    а ну раз ти дівок відти знаєш то питань нема які з дівок наріки і малалєткі а тим більше бандюки. Я жив в сусідньому до того будинку і багато чого надивився. А на НЛ не гони я тут зараз живу :D
    район дикуватий але на ВВ було значно гірше.

20. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    ВВ - В.Великого??? оО

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)