Відповідь: Скрип тросика спідометра в мене скаче стрілка, стрём ужасний, то хтось робить, щоб самому не колупати? бо як наколупаю то потім в мене буде 2 спідометри :twisted:
Відповідь: Скрип тросика спідометра В мене поцикав-поцикав стрілка поскакала-поскакала і вмер... Вчора розібрав подивився - лопнув трос, купив новий, поставив, сьогодні їхав - трос шумить, прийшлось відчепити (на шв > 100 км\год неможливо слухати), потім вийняв змазав, поставив назад... поки що тихо... Ще покатаюсь і відпишу..
Відповідь: Скрип тросика спідометра Усьо з тросом розібрався, тепер працює нормально. Що зробив: замінив трос на новий, і його добре змастив моторним маслом.
Відповідь: Скрип тросика спідометра Для заміни шестерні достатньо відкрутити одну шрубку в місці, куди в коробку залазить трос. Правда, перед купівлею нової треба зняти стару (і подивитися, чи то саме в ній проблема) - вони бувають сірі і коричневі, кожна має різну кількість зубів. Якщо стара шестерня ціла - причину шукай в тросі а потім вже в спідометрі.
Відповідь: Скрип тросика спідометра Не люблю я в тому копатися, Валєрі закину твій варіант, бо мені завжди дорожче то виходить в часі і ціні :mrgreen: Дякую за САВЄТ
Відповідь: Скрип тросика спідометра Я викину на форум коли був у Валєри, після того заїдеш до нього і забереш піфо :mrgreen:
Привіт! актуальна тема. Всі симптоми такі ж, шуршить, скаче стрілка і не тримається в приборці! скажіть, защолки, які тримають трос, є на самому тросі чи на приборці?
На тросіку є пластмасовий "Г" подібний фіксатор, а на приборці є паз (на виході спідометра) в який цей фіксатор входить. В мене була подібна проблема. Шаркотіло страшно і стрілка стрибала, особливо на малій швидкості. Виявилось, тросік був зігнутий при вході в спідометр. Прийшлось міняти тросік.