Їде той мотор добре ! Я на ньому проїхав десь 200км ! І навіть в районі Ясниськ у...бав від попрошайок. А на Олега "сіромасі" АКП, по-моєму.
Ти мля мене вже дістав! До чого це обсиралово тут!? JH класний бюджетний двигун, котрий стає дуже веселий при правильній КПП аля 2Y (7G, ACD, AUG і т.п.) при вихлопі 4-2-1 та випускній системі не менше 50мм Завичайно що до KR він ніколи не доросте. При не великому бажанні Mixonoffa EG вставляє по самі помідори Якщо є бюджет в межах $1000-1500 то звичайно тре ставити 16ве
Залежно який стан, пробіг, комплектність ! 500$ - це не опис мотора і коробки , тобто, що продають за 500$ ?
JH не їде, підтверджую) а мєнінгітів з вприском і переробками після карбового так само як і з КР, тому не раджу. 2Е - мотор-роботяга, класні низи і розумний розхід, для міста супер, верхів нема. Їхати їде, але якшо тре шоб валило - тоді 16 клапанний онлі. АБФ, КР, ПЛ, 9А. Подано в порядку приорітетності. пи.си. ВР6 нераджу теж) хіба є схильності до садо-мазо і бажання зробити некеровану машину.
Залежно що і з чим порівнювати. JН порівняно з 1,3 ще й як добре їде ! АВF порівняно з 426 НЕМІ V 8 взагалі не їде !
Я переубеждать ни кого не буду,скажу только одно:Ну что значит JH не едит,едит и причем еше не плохо едит!!! Тут надо опеределится в другом?Спросив у whatforl что он хочет(рвать с места так чтоб дым из под колес,или что-то среднее) а потом уже давать какие-то коментарии;какое двигатель едит какой не едит!!!! Я не хочу сказать что ты Markell плохо шариш в движках!!! У меня какраз стоит движок JH, я им полностью доволен!Разход топлива у меня:траса 6л.город 10л.!Едит даже яб сказал класно!!! Да конечно whatforl ты должен сам для решить что ты хочеш!Если ты хочеш взуть какую-то БЕХУ 5-ку или МЕРСА на сфетлофоре,повы.....ся перед кем-то и у тебя есть пара лишних сотен денег, тогда можеш покупать и ставить себе что-то из этого! А если ты хочеш что-то среднее тогда можно и JH!!!Да не буду лукавить мне на JH иногда нехватает пару десятков коней,но впринцепи JH как для 95-ти коней(в какой раз повторюсь )нормально!!!!!!!!!!! За КПП могу сказать(убедился на себе) только 2Y или что-то подобное (7G, ACD, AUG і т.п.)как писал Олег М!!!!!!
Нормально, навіть дуже якщо з навісним. Бюджетно, то поставити 2E, ABA. Робочий такий двигун, для міста саме то. Тяга на низах - їздиш - рослабляєшся. Для драйву- KR і ABF.
згоден але обговарюємо не 1,3 і не каділак 16teen я особистошукаю золоту середину,щоб мотор клано іхам без прогалин,був недорогий в ремонті і економічний,це важко,але мета стоїть і я її виконаю, поки 2е розглядаю і пробуватиму його вдосконалити,якщо є якісь за чи проти чи інші пропозиції ,уважно прийму до уваги,бо впевнений що є люди котрі ці питання знають краще і навпаки. Наперед дякую за нові думки і інформацїю,а про мотори тему завів бо розглядаю купівлю сірка ,або гольфа мк1,для себе для душі з подальшими вдосконаленнями
Розчарую, в тебе DX 112к.с. А на рахунок JH їде/не їде це все в порівнянні. Коли на моєму сірку мк2 стояла прста 5ст то він як би їхав не погано коли поставив кпп-7G та замутив вихлоп GTI 4-4-1 на 50мм трубі, то машинка неймовірно почала їхати але ще раз кажу що JH з 16V нєфіг навіть порівнювати. А нафіга воно мені, і без тебе турбот хватає. а зрештою маю мк1 на KRi а ти не маєш :P