перепрошую за флуд, але, курва, як там чисто... а у на кожен день бачу як на світлофорі якийсь бик окурки викидає....
Чиновники - відображення громадськості. Взяти хоча би варіанти написання повсякденних слів на цьому форумі. Слово "дякую", наприклад пишуть "дякою".
Причину десь читав в коментарях - проблеми з ГБО. Що саме не ясно. Але уявити просто, це звичайна 100-ка. Двигун скоріше за все V6 з пластиковим впускним колектором. Подача газу в такі двигуни здійснюється прямо в впускний колектор. Відповідно якщо погано газ налаштований, або не тримає форсунка, то при заглушеній машині він може повністю набрати газу. Об"єм його десь на око літрів 6-8. А далі справа техніки, якась іскра зайва, або якийсь впускний клапан не докінця закриваєтсья і при заводці запалена суміш в циліндрі запалює повністю об"єм впускного колектора... Я особисто більше ГБО не хочу... Набридло воно мені на С4 доручки. Начебто і дешево їздити, але постійно якісь проблеми. Їзда без запаски бо там балон, заправка кожні 300км і тд... Шось розібрати під капотом - постійно заважає або редуктор або купа форсунок з проводкою)) не знаю, просто набридло. Все шо не по заводу зазвичай викликає якісь проблеми...
Чоловік у відділені трикотажу знімає з вішака труси. Продавчиння побачивши його кричить: - Чоловіче не знімайте труси в залі! - Я Вам тут дам...
Ну не то шоб прямо торчу)) З радістю б краще просто на бензині їздив) Але це не точно, в дизеля є інші переваги коли він реально в нормальному стані. Чого і буду добиватися)