Російська мова - мова окупанта. Та цього разу йдеться про Тбилисский диалект русского языка, а грузини це наші друзі. Шлепая по лужам, чуть не споткнулась о странную бабулю - стоя на четвереньках, она светила фонариком в какой-то подвал и умоляла кота вылезти, причем делала это на упоительнейшем русском: - Барсо, ты мой жизн покушал, Барсо. Тебе миш укусит бешени, Барсо, шамашечи будишь, цанцар. Вихади! Не хочишь? Я знаю, зачем не хочишь, этот сери пиляд тебе лучи калбас, лучи сасиска. Харашо, чичас двер аткрою, вада к тибе прыдет, знаишь, что ты делать будишь с ней вместе? Барсо безмолвствовал. Я боялась шевельнуться. - Плават будиш! Брассам плават будиш, животни звер! Встала с колен, повернулась ко мне и снисходительно пояснила: - Пуст знаит, что жизн не мармалад! Автор: Елена Петросян
сьогодні зустрів в оголошенні, з Пустомит Опис: Машина в хорошому стані, поміняв ричаги з шарові, подушка мотора, задні Сталін блоки. . .
На капоті хтось написав цвяхом: "Помалюй машину". Засмутився, потім подумав що справді пора помалювати. Приїхав з малярки задоволений, на другий день знов на капоті пише цвяхом: "Молодець".
- Що там за шум на вулиці, Беррімор? - Це гей-парад, сер. - І чого ж вони вимагають, Беррімор? - Одностатевої любові, сер. - Їм хіба хтось забороняє? - Ні, сер. - Так чому ж все-таки вони шумлять? - пидораси, сер ....
Йшов їжачок по лісі і впав в яму. Сидів годину, дві, далі каже: "Ну його в пень, так і зголодніти можна". Пішов додому, взяв драбину і виліз з ями!
Реально з життя)))) Є в мене інструктор, старша людина. Ну, купили діти йому телефон-смартфон сучасний, а я його вчу юзати. І вчора він питає мене, показуючи на іконку на екрані: - шо то таке, нашо воно мені тут? - Ви про що? - про "підсос"! - про який підсос? - а во такий самий, як під кермом у ВАЗ-2108. - покажіть.....
Ясно для чого! Коли довго на морозі не юзали обовязково першим ділом тапнути на неї. А ваще забавно. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Учень циганин 1-А класу повернувшись зі школи питає свого тата. Тату! Я сьогодні найперший за всіх вивчив букву «А». То за те тату, що я циган??? Ні синку то за те, що ти в мене розумник такий. На другий день повернувшись зі школи знову питає. Тату! Ми сьогодні вчили в школі букву «Б» і я най перший в класі вивчив цю букву. То за те тату, що я циган??? Ні ні синку, то за те, що ти в мене розумник такий. Третього дня повернувшись зі школи знов питає. Ми сьогодні тату з хлопцями в туалеті міряли пуцаки і в мене була більша за всіх. То за те тату, що я циган??? Ні дурню, то за те, що тобі вже 21 рік.
Купив во дітям ровер "Зайчик" за оголошенням. Дуже добре зберігся. Не знаю чи відкривати нову тему "наші авто"
- Прошу пана, де ви такий файний костюм собі пошили? - В Парижі. - А то далеко від Львова? - Ну до двох тисяч км буде. - Ти дивитися, така глуш, а так файно шиють!