http://www.youtube.com/watch?v=npTRXr4Sgxg&eurl=http://hotstuff.com.ua/video&feature=player_embedded Посмотрите на тупых америкосов!:D:rofl: Я когда смотрю подобные ролики невольно вспоминаю М.Задорнова про его высказывания в их сторону!!!
Так це ж в нас всі дуже розумні,дивлячись на чужу поведінку з боку.А от самого б в таку ситуацію поставити і подивитись на супер-мега-матьорого спеціаліста по протидії голольоду.
в нас "довбодятлів" на літній ризині, теж хватає http://www.youtube.com/watch?v=OhegZtECbmU PS. Але ожеледиця дуже каварна і іноді навіть не рятують колеса з шипами
-1 !!!!!! Вопервых не бури слишком! Вовторих не спорю у нас тоже таких придурков тоже можно найти очень много,которые будут на льду так газовать как ИДЕОТ!!!!!! Окажысь ты в такой ситуацыи поверь мне,ты д вел себя по другому и это ФАКТ!!!!!!! P.S. И ты хочес сказать что ты не смеялся с это видео????
А шо ти зробиш??? А там газуй не газуй все одно нічого не вдієш,коли машину просто на льоді несе вниз.Так що це така ситуація,в якій може бути кожен і результат один і той самий.
Ні.Бо побував за життя в різних ситуаціях на дорозі та поза нею і розумію тих хто попав в безвихідне становище,а воно таки є!!
Мотор: Слышь, Прокладка, ты б тапку с педали снял, ща влетим куда нить. Тормоза: Hе боись, пацан, мы на страже. Фары: Чу, вроде поворот... Прокладка: Где? Тормоза: Да ну? Фары: Hу точняк, а за ним кювет на три Вектры. Кювет (удлетворённо): Ага, ещё один. Прокладка: О ёоооооооо!!! (жмёт со всей дури на тормоз). Тормоз: Hу ты там, потише, чай на гололёде. Занос (меланхолично): Hу вот я и начался... Прокладка: Мож щас вырулим? Рулевое: Ага, разбежался. А подумать? Бампер: Капец, опять по морде? Тормоза: Однако... Рулевое: АБСсс не спи!!! Включайся. АБС: А нас тута вааще не стояло. Бампер: Hу щас точно, капец. Фары: Глаза б мои туда не глядели. Прокладка: Тормоз, ты что?!!! Тормоз: А я что? Я ничего. Багажник (с любопытством): Эй, вы там, чё расшумелись? Мотор: Вот я когда к тебе заеду - узнаешь! Багажник (удивлённо): Что, так плохо? Все (дружно, матом): ДА!!!! Мотор: Прокладка, не выходит с тормозом, хрен с ним, дави тапком в пол. Прокладка (растеряно): А надо? Все (дружно, матом): HАДО!!! Рулевое: ...Да не крути ты так, башку оторвёшь! Шины (бешено вращаясь): Hи фига себе. Шипы, вы там как? Шипы: Вы там выделываетесь, а нам отдуваться. Цепляемся... Кювет (удивлённо): Эй, ребята, вы куда? Машина с рёвом пролетает мимо... Выхлопная (в пьяном угаре): ля-ля-ля ля-ля-ля... тормоза придумал трусы
Вышел Киркоров - спел так спел! И Кобзон отлично держался, молодец. А потом появилась Анна Семенович. И просто потрясла...
SanSanich: На форуме присутствует хренова туча "спецов", которые о себе такого высокого мнения, что аж песец. А на любые вопросы посылают в поисковик, хотя ответ будет из трех слов, или просто начинают орать - ты урод, смотри форум, а почему? Неужели так тяжело ответить? PinkFloyd: Обсуждения по данной тематике уже имели место на этом форуме ранее. Пожалуйста, воспользуйтесь поиском... :D
конуси які зазвичай машини обїзджають джип вирішив переїхати і конус за шось зачіпився так хлоп і їхав
Нова надія Антикризовий вертеп для гуртків народної самодіяльності та інших форм громадянської самоорганізації Слова і музика: народні ДІЙОВІ ОСОБИ Звіздар – той, хто носить зірку. Городянин – типовий представник ефемерного «середнього класу», вічно незадоволений, хоче, аби хтось (влада, Христос чи бодай Чорт) вирішив за нього його проблеми. Селянин – моя хата скраю, я нікого не чіпаю. Янголи – посланці Звідти. Три царі – несуть дарунки Христові: Перший цар – наддніпрянець – інтелігент. Другий цар – західняк – одягнений як гуцул. Третій цар – східняк – у шахтарській касці з ліхтариком. Банкір – в аутентичній версії Жид. Пєвіца – штучна білявка зі слідами втручання пластичних хірургів на обличчі й целюлітом на сідницях. Експерт – в оригіналі Циган. Підстаркуватий балакун із телевізора. Криза Фінансівна – в оригіналі Біда. Ефектна, але немолода жінка. Цар Ірод. Жирний перець у костюмі від Бріоні. Запиває віскарем вонючу сигару. Приїхав на «Майбаху». Мєнт – солдат Царя Ірода. З кишені стирчать кайданки, в одній руці – гумовий кийок, в іншій – жезл ДАІ. Чорт – дружбан Смерті, йому все пофіг, аби всіх пересварити, а самому постібатися. Смерть – Смерть. ДІЙСТВО Входить Звіздар. Звіздар: Привіт, шановний читачу! Послухай нашу новину. Христос родився! Світ звеселився! Радіємо! Славимо! Святкуймо! Шануймо! За ним Городянин і Селянин. Городянин: В небі зірка засіяла, Тут би і радіти, Та холодні батареї, Дорогі кредити. Що збирати – гривню, долар? Де узяти газу? Вимагаю вирішить Проблеми мого класу! Хай Христос скоріш прийде І порядок наведе. Селянин: А я буду святкувати, Мені на долари плювати. Дрова є, наробив я і ковбас. Байдужі мені і влада, і газ. Хай живуть собі як знають, Божеволіють, конають, Нам своє робить! В хаті скраю жить. Звіздар: Нехай усі святкують – Христос народився! Городянин і Селянин: Славімо його! Співають «Ой у Вифлеємі стала новина…» Забігає Банкір. Банкір: О, я бачу тут святкують! Тільки споживчий кошик у вас щось замалий. Але є для вас Різдвяна кредитна програма – Без застави, без відсотків, без обмана Витрачайте, веселіться, після нас – хоч вибори! Впурхує Пєвіца. Пєвіца: Який хароший карпаратів! Сплошний гламур і пазітів! Давайте до нас у клуб, Будем дєлать «шури-мури», Єсть кокс і до кокса. Новий год гулять! Рождіство одмічать! Спасіба, Кієв! Голосуйтє за мою пєсню «Багатим криза теж не сахар», одправляя есемес на номер 800-900-700… Селянин (до Пєвіци): Щось швидко забула ти рідне село, Після того, як тебе у клуб занесло. Звіздар: Який кокс, кредити які? Ви знаєте, Хто народився? Банкір: Звичайно, знаю! І вмію я колядувать. (голосно декламує) Щедрик, Педрик! Дайте вареник! А вареник не такий, Дайте долар золотий! Пєвіца (приєднується): Я дівчина отака, Дайте, дядьку, п’ятака, А п’ятак не важний, Дайте руп бумажний! Городянин (Банкірові): Ти наразі пропонуєш, А потому не даруєш, Людей з хати виганяєш І маєтки забираєш. Селянин: Ідіть собі, сьогодні торгу в нас не буде, Нині хочуть святкувати всі чеснії люди. Пєвіца: Ето націоналізм! Нє отнімайтє у мєня Пушкіна! Банкір: Мене з хати виганяти?! Дочекаєтесь відплати. Покладу в вогонь вам хмизу, Напущу на вас я Кризу! Щоб Експерт вас обманув! Щоби Чорт вас не минув! Забігає Чорт. Чорт: Де інтриги, де скандали, марнославство де, жадібність, влада – там царство моє. Брехуни і шахраї – Ось товариші мої. Рейтинги і зради – Ось мої принади. Люблю активний відпочинок, Зробить як-небудь грішний вчинок. Усі мене знають, Чортом прозивають. Входить Криза. Криза: Я Криза Фінансівна. В депресії вся… Люблю інфляції і рецесії… Люблю помучить, щоб боліло, Сію страх у душу й тіло. Номери рахунків знаю, До землі вас пригинаю, Відбираю ваші статки, Не лишу на вас і латки! Енергійно, наче на телешоу, з’являється Експерт. Експерт: Свобода слова зі свободою слова! Зараз ми проаналізуємо Кризу Фінансівну! Сенсації, скандали – хто стоїть за Чортом? Так звані Янголи – як влаштовані їхні крила? Хто фінансував подорож Трьох Царів? Нові ноти у піснях Пєвіци! Не перемикайте! Всі проблеми, які ви піднімали, піднімемо ще раз! Глянемо на проблему по-різному: справа, зліва, збоку і зі сторони! Залишайтеся з нами! Рекламна пауза! Чорт: Оце в мене колектив! Знають, що робити. Я подбаю, щоб вам в світі Було добре жити. Ану, дівко, заспівай Хоча б під гармошку, А я з Кризою й Банкіром Погуляю трошки. Пєвіца розкриває рота під фонограму, Чорт, Банкір, Експерт і Криза танцюють. Городянин і Селянин: Боже, Боже, поможи Позбутись тої сатани! Заходять Янголи. Перший Янгол: Мир вам, браття мої милі, Тут слабкі пекельні сили. Нічого ся не лякайте, Тільки віру в Бога майте. Другий Янгол: Бог мене сюди послав, Щоб я вас охороняв. Стеріг в хаті і на полі Людей від всякої недолі. (до Городянина) Тільки ж ви допомагайте, Самі себе теж захищайте! (до Селянина) В хаті скраю не сидіть А гуртом усе робіть! Звіздар: Нова радість стала, яка не бувала! Народився новий Цар, Всьому світу Господар! Експерт: У нас є свій цар. Нам нового не треба. Банкір: Ми до нього вже призвичаїлися, знаємо, який хабар за що давати. Пєвіца: Зараз він вам покаже, хто тут главний (вибігає з хати). Поважно входить Цар Ірод із Мєнтом. За ними дріботить Пєвіца. Мєнт: Усім боятися, я – Термінатор. Щас всіх у бобік! Чорт тікає. Ірод: Що тут за бардак? Перед вами Лідер! Експерт (запопадливо): Найяснійший, світлий царю! Тебе тут зневажають! Кажуть, що іншого Царя мають. Городянин: Ти є цар лише земний, Народився ж Цар таємний, Що постане над царями, Над землею й небесами. Селянин: Він не цар, він вічний Бог, Що царює без тривог! Ти боїшся того Бога, Бо лиха твоя дорога! Ірод (грізно): Шо за брєд?! Експерт: Чуєш, царю, в Інтернеті З’явилися вісті, Що Цар світу народився В Вифлеємі місті! Ірод (до Мєнта): Ха-ха! Розсмішили! Мєнт: Так, мій царю, по рації Нам прийшла новина: Породила всім на радість Непорочна Сина. А оце, дивись, прийшли З України мудреці. Твердять, що родився Цар, Новий світу Володар. Входять Три Царі з дарами. Перший цар (із паляницею і ракетоносієм «Дніпро» під пахвою): Для Царя усіх царів Принесли ми тут дарів: Хліб з-під Одеси, з Дніпра карасі І ракету – може, Йому знадобиться таксі. Другий цар (тримає гілку смереки й будівельну кельму): Щоб Дитя росло здоровим – шматочок Карпат, І як треба, набудуєм хоч церков, хоч хат. Третій цар (приніс шмат вугілля і шмат солі): К хлебу соль, к здоровью счастье Дарит весь Восток. Ну а чтоб теплее было, вот вам уголек. Городянин: О, тепло мені потрібно. Ірод: Я з людьми, і люди зі мною. Голосуйте за мене, думайте не головою. Вітаймо вашого нового царя, Бо як люди, так і я. Розквітне калина, шануйте родину, Плекайте стежину, любіть Україну, Бо Україна – це я. (до Мєнта) Викликай самоскиди-міноносці, Винищувачі-гвинтокрили! Щоб жодної дитини в живих не лишили! Бо інакше всім вам – смерть! Входить Смерть. Смерть: О! Хтось закликує за мною, Готова я стинать косою! Ірод: Смерте люба, Смерте мила, Ти завжди мені служила, Всіх косила ворогів, Всіх — кого я повелів. А тепер скоси Отого, Що в вертепі народився, З Пречистої воплотився. Всі тихо до Мєнта: Ми порушники законів Божих і людських. Не вбивай дітей, а краще штраф у нас візьми. Мєнт трохи вагається, але гроші бере. Цар Ірод: Ну що, всі убиті? Мєнт: Повний порядок на дорогах! Служу народу України! Янголи: Знай же, Іроде лукавий – ось тобі новина: Межи дітьми не убили ви Божого Сина! Усі кричать, перебиваючи один одного. Селянин: І ми живі, слава Богу! Городянин: А будемо працювати, так і далі не помрем! Пєвіца (з ентузіазмом): Всі ми діти твої, Україно! Звіздар: Народився нині Той, хто зло переможе. Пєвіца: І спасе усіх нас, грішних, і простить нас тоже. Перший цар: І царів, і громадян… Другий цар: …українців, росіян… Третій цар: …И экспертов, и певиц, и банкиров даже. Всі разом: А завзяття й праця щира свого ще докаже! Експерт: Оце так коаліція! Ірод: Що? Зрада?! Я найду на вас управу! О Смерте, Смерте моя мила, Ти всякий бунт ущент душила! Прилинь, махни косою раз і вдруге, Нехай згинуть зі світу всі добрі люди. Смерть: Не вийде. Навіть не проси. Дитинка та сильніш за мене. Буду вічно Їй служить, А тебе повинна вбить. Заходить Чорт: Ха-ха! Давай грішну душу! Я її як слід потрушу! Ірод: Смерте, дуже жити хочу – Всю тебе я озолочу! Смерть: Ходім, ходім зі мною, царю! Тебе в смолу я закопаю! Смерть і Чорт забирають Ірода і виводять його. Перший Янгол: Не схотів по правді жить, Бога не схотів любить. Все в гріхах бенкетував, Чорту душу продавав. Другий Янгол: Прощавайте, люди! Хай у вас все гарно буде. Працюйте, моліться і Криза минеться. Городянин: Все скінчилось, слава Богу. Ми ж збираємось в дорогу. Селянин: Будемо ми святкувати, Бога прославляти! Співають «Нова радість стала…» Забігає Банкір. Банкір: Зачекайте, постривайте! Ви ж так просто не тікайте. Хазяї тут добрі, милі. А ми в них не попросили Трохи випить, закусить… Тож горілочку несіть! А ще ковбаси й сала, Щоб нас не зосталось мало! І цукерки, й шоколад, Щоб усякий був вам рад! Щоб ви мали діточок Як на небі зірочок, Як у Володі Кличка очок, Як на гривню сємочок. Другий Янгол: Прощавайте, мир цій хаті, Щасливі будьте і багаті. Майте волю добру, гожу. Перший Янгол: Тільки вірте в ласку Божу! Ласка Божа вас спасе, Край і нарід піднесе! Звіздар: Щоб у вас і нас все було гаразд, Щоб ви і ми щасливі були, Хай біда і криза омина ваш дім, Доброго здоров’я зичим вам усім! Взято тут: http://www.ut.net.ua/art/169/0/2005/
Привітання з Різдвом: Москалі закрили газ, щоб замерзли піськи в нас. Не ведіться ви на це, бо зігріє нас сальце! Шинка,м"ясо і ковбаси, і Різдвяні прибамбаси! В дупі бачили ГАЗПРОМ всіх вітаємо З РІЗДВОМ!!! Двоє карликів в Кремлі верещать: "Ми пуп землі!" Українці не бояться: колядують, веселяться! Маєм в дупі стільки газу, що ще й їм дамо по разу! "
А може справа не тільки у Росії? Щось мені підсказує, що без "коси" і "юща" проблема з газом не обійшлась. Тобто накрали грошей а тепер нічім з Россією розраховуватись! Уроди.
Справа в тому що відмовляться в європі від москальського газу, тоді піча і їхньому газу і нашому транзиту Тому шо всі довбойоби!