На прохання трудящих, розкрито шріонсько-підривну діяльність репортерів-нелегалів Сорі за якість, викриття відбувалось в важких польових умовах, на непрофесійну камеру, під прикриттям. Хто знає про діяльність цієї "шайки", прошу повідомити в "органи"
Думки на тему, як "щось загорнуте в газету заміняє сигарету" Так званий Амерікен Стайл - Пиво загорніть в пакет **Donalds, і можете спокійно побухати в всесвітньо відомій мережі швидкого харчування А ще краще заручитися компанією працівників
Ну і супер репортаж - "ПОГОНЯ" Шкода не вийшло фото, коли я його вже з переду "щолкав", їхав сам, а фотографувати на швидкості 170 км/год - с..ка апасно! Сross Polo vs Boxter 1:0
мене дивує чому ти не запитав "що смішного" в цьому дописі Ну і супер репортаж - "ПОГОНЯ" . Чи може я щось не доганяю на вашому форумі? А? Хлопака дав фото ззаду і не зміг спереду, я дав спереду. А смішного не має ні там ні тут
Збудували звірі у лісі туалет, а у туалеті причипили радейко, Щоб веселіше було срати. Зайшов заєц у туалет, уключив радейко, вісравси, війшов такий радий-радий. пішов після зайця лис срати, зайшов у трубзик, уключив радейко, вісравси, війшов такий радий шо но. Потім зайшов ведмідь, уключив радейко, вісравси, а з туалету війшов якийсь сумний. Тут прибігли заєц і лис, тай питають чого він такий сумний. А ведмідь їм: та у туалєті гімн грав прийшлося на стоячи срати.
З кожним таким постом чи про прорив прокладки ГБЦ все більше хочу познайомитись і жалію що на попередньому зїзді не був. Жжжжесть )))
Зима, мороз 30 градусів. Горобець летів, замерз, упав, дубіє вже...Але йшла корова і на горобця насрала! Теплотак йому стало, відігрівся горобчик, зрадів, почав голосно цвірінькати.Почув цвірінькання котяра, прибіг, витягнув горобця з гамна і з"їв... Мораль №1: не кожен тобі ворог, хто на тебе насрав. Мораль №2: не кожен тобі друг, хто тебе з гамна витягнув. Мораль № 3 (головна): ПОПАВ В ГАМНО - СИДИ ТИХО І НЕ ЦВІРІНЬКАЙ!))
Ситуація: Мерседес С500 в'їхав в каток. Виходить значить з Мерса НР, вилазить на каток, відкриває дверку і вже так: ''Ти... (а там дядько на цілу кабіну). . . ключ на 20 не позичиш?'' А дядько йому ''до 26 руками закручую!''
заправки АЗС їздять з швидкістю 66 км/год......... бережіться!!! http://proua.com/news/2009/04/23/152826.html#bigf
Польський горобець перетнув кордон з німцями і несеться по автомагістралі наперегонки з німецькими тачілами. Обганяє ауді на швидкості 120 - "Алє єстем моцни!" (це сам до себе так, з захопленням). Далі обганяє мерс на швидкості 180. Оглядається і самозадоволено до себе: "Алє єстем спритни". Наздоганяє ферарі, яке несеться з швидкістю 220. Обганяючи, вилітає на зустрічну смугу і........ розмазується по лобовому шклі зустрічної фури...... Водій фури, німець, чемно зупиняється, збирає в жменю горобчика, відвозить в лікарню до ветеринара. За тиждень горобець (полікований і посаджений у спец-клітку) очухується від наркозів. Глип вправо, глип вліво - грати-клітка. І, знову сам до себе,: "Курва, певнє забівем тего х**.."
Сообщение от XXX При сильном ускорении вместе с вдавливанием в сиденье выливается немного воды через форсунку омывателя заднего стекла ( У кого-нибудь такое-же наблюдалось? причём при работе омывателя задержки жидкости не наблюдается. Просто конструктивная особенность, или же неисправность клапана водной магистрали? YYY: Не надо так гонять, машина писается от страха
я не знаю, чи в правильну тему вставляю, але... бо то не завжди дуже смішно... значить розвертався в дворику, в зад здавав.............