а чого так скептично видно шо хлопець старався поклав туде немало бабла і сили. А головне шо зроблино дійсно ексклюзивно а не зі всього шо було на базарі.
Так то воно так, але як був по сутi москаль 2141, то так вiн їм i залишиться. Навiска зроблена i все, губи намазанi зовнiшньо. А тех частина таж-сама. Взяти хочаб заднi барабаннi гальма!
Дуже цiкаво подивитися на людину, яка купить ту машину за такi грошi тiльки з за зовнiшностi i салона!!! Не може бути машина зовнiшньо i в салонi гарна, а ТТХ - лайно, або навпаки. Потрiбна гармонiя у всьому.
та я не кажу шо її хтось купить за ті гроші. Я говорю про те шо той тюнінг не є вже таким гафняним як всі його засміяли. Рахую як на мене навіть дуже гарно ззовні і в середині получилося.
Блін, кратіфф власника треба було направити в інше русло. Переробляти москвіч на форд мустанг неблагодарне діло. Краще купити якусь достойну клубну машинку і з меншими затратами зробити з неї ляльку. А так вийшло що власник намагався комплекс неповноцінності тим тюнінгом подавити.
Бачи ту тачку ще раніше. Дуже навіть непогано! Ріспект власнику!!! Видно зразу, що вклав дох*я сил і часу. Ну і грошей. Москвич то канєшно база гавняна, але за роботу РІСПЕКТІЩЕ. І циганством тут не пахне, не має чого тут говорити ІМХО
ДАІшник зупиняє машину. Водій відкриває вікно і говорить - Добрий день, ось документи. З заднього сидіння чути голос - Тато, а де козел???
Старий гаїшник уходить на пенсію і каже молодому: "На тобі презерватив, будеш зупиняти, перевіряти чи п*яні". ну проходить 3 місяці і їде старий по дорозі побачив молодого став і питає: "Ну як, багато вже бабла накосив?????" а той:" Да я не знаю як цим користуватися..." "Дивись"-каже старий. зупиняє машину:"Дихніть". той дихнув - "Так! п*яні. З вас Штраф". зупиняє другу, третю машини - те ж саме. Зупиняє четверту:"дихніть". - "Ти шо пальнутий, щоб я в кондом дихав????" -"так проїжджайте, тверезі......"
Говорять два пристарілих гаїшника між собою: -Ось вийду на пенсію і другу книжку закінчу. -О! Ти ще й пишеш! -Ні, я читаю...:shok:
трошки пошло, але правда: Ви знаєте, чому гаїшники п....раси? "Приходить новий гаїшник на службу, а йому старожили кажуть: -Треба тебе висвятити.. -А то як?- питає молодий -Ну, ставим тобі яблуко на голову, зав*язуємо стрілку очі і він має попасти в яблуко з 50 метрів. - блін, то так застрелити можуть! -Ну, були випадки, але в основному в вухо попадали..Ну якщо нє, то є інший спосіб - пускаєм тебе по кругу і все. Той думає - блін, а вдруг вб*ють, а я ще молодий, чи дійсно в вухо попадуть. Єх! давай по кругу. Ну отштопали вони його. Стоїть цей гаїшник на трасі і зупиняє машину. То те не так, то сє не так. Довбе - довбе водія, накінець водій не витримав і питає: -Слухай,мужик, ти шо п...рас???: -А де ти бачив мєнта з простреленим вухом????????:rofl: