Поступает нам вызов в пожарку - типа хата горит по такому то адресу. Выезжаем, выбиваем окна, двери и тушим. Реально, мало что спасти удалось, обои и те если не сгорели, то закоптились все, что там про мебель говорить. Вроде все побороли, идем на выход, проходим мимо ванны, судя по звукам там есть кто то. Взламываем дверь - пипец. Там чел в ванной плещется, обдолбаный в гавно, утят резиновых купает, болтает с ними.. Мы в шоке, он тоже. Завернулся в полотенце выходит, осматривает сгоревшие, закопченные стены и возмущенно так выдает: "Б@я, них@я вы мне тут натоптали!"
В останньому аж 3 помилки!!!! 1. Не Росія, а Україна. 2. "Таврії" в колір металік ніколи не малювали (а оцинкованих тим більше не робили); 3. Роки її життя явно занижені................................
це мені нагадало, як один хлопак з Львівщини хвалився: - То я її взяв сі був, нагнув, а вона там сє курва, замащєна, ще й спитав - що є з тобоу??? то я її до ріки тая давай був мив))) тілько після того грав сі нею)))))))
Що не зробиш, аби не працювати ))))))))))) вот. співробітник презентував. мене винесли... http://www.youtube.com/watch?v=u9CJ...F2E95A5B&playnext=1&playnext_from=PL&index=24
Коли знайшов цю ковбаску в супермаркеті, відразу зрозумів, що щось не так, ось поніс до сканера, який все розсекретив: