Сміх та й годі...

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Sergio, 15 чер 2006.

1. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    Доречі про YesNo рік назад в маршутках у Луцьку показували весь час :)

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    • Подобається Подобається x 1
  3. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
  4. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
  5. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    К врачу приходит молодая женщина вся в синяках и подтеках. Врач: - Господи, да где ж вас так угораздило?? - Понимаете, доктор, каждый раз, когда мой муж возвращается домой пьяный, он избивает до крови и руками, и ногами, пока я не упаду. - Не волнуйтесь, у меня есть лекарство от этого. В следующий раз, когда ваш муж придет домой пьяный, держите наготове отвар ромашки как только он в квартиру войдёт, начинайте полоскать горло. Через пару недель женщина снова приходит к врачу цветущая и без единого синяка: - Доктор, вы просто кудесник! Когда мой муж приходит пьяный домой, я набираю в рот раствор ромашки и полоскаю, и ничего не происходит он меня даже пальцем не трогает! Врач назидательно: - Вот видите, как помогает иногда просто не пиздеть!

• Подобається Подобається x 2
  6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
  7. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
  8. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
  9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

10. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    Стрийська-Сахарова. Дівчинка на бумці тягне дівчинку на "порш 968". блондинка на бумці не знала мабуть, що треба повільно рушати з місця)))
    може треба плакати з чужого горя, а не сміятись, але ця картинка мені на довго підняла суботній настрій. Гарний контраст))) 2 дівчинки тягнуться на двох машинах)))

[​IMG][​IMG]

11. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ахаха))) БМВ тягне ЗАЗ)) Впринципі нормально)))) Подібні абревіатури)))

Демо, дякую! ;-) Відео то я сам склєпав сьодня за годинку, з всяких записів на репетиції і т.д.))) Так шо то фігня))) Розвиватися є куда завжди, на якому б рівні ти не був) Так шо)
    На вересень плануєм записати ЕР альбом на 5 пісень) Так шо це вже буде хороший поштовх в розвитку)

Сорі за фотоп)

12. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
  13. GDM

GDM Active Member

VW Transporter T4 2.5 TDI '01 ACV 75 КВт ( 102 к.с.) DXZ Long vehicle

• Подобається Подобається x 3
  14. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....
    Валявся )))

Я, раб божий Васильев Дмитрий Михайлович, на 30-й минуте управления басурманской самодвижущейся повозкою Мазда 323, будучи одержим бесом высокомерия, впал в грех нарушения заповедей трактового передвижения. На перекрестке дорог Просвещения и Энгельса (да будет проклят этот антихрист!) я, пренебрегши тем, что семафор червленный свет показывает, при повороте одесницу не пропустил пешехода - отрока с божей тварью псом Тузиком. Нижайше прошу обратить внимание, что Тузик не был намертво принайтован нашейным вервием. Тузик, одержимый праведным гневом на басурманскую мою повозку, начал лаяти и под колеса мне бросился. Обуянный жалостию ко всякой твари божией я применил экстренное торможение.

В тот момент отроковица на повозке богомерзкой Хьендай Гетц совершала маневр перестроения за мною, в результате из-за моего экстренного торможения совершила наезд в мою телегу сзади (схема и список повреждений прилагается)

От удара повозка моя продвинулась вперед и задавила Тузика нахрен. От полученных повреждений тварь божия Тузик преставилась на месте.

Признавая за собой грех нарушения пп.1.3 и 1.5 Заповедей готов понести епитимью и пожертвовать районному храму Воинов Дорог белого быка.

В порче же повозок виновным себя не признаю, поелику отроковица не соблюдала дистанцию, законом свыше нам данную, и вообще бабой неразумной является, причиной грехопадения Адамова.

15. Shaggy

Shaggy Super Moderator

16. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    В школе.
    - Дети, какую вы знаете самую большую рыбу?
    Дети называют самых разных. Поднимает руку Вовочка.
    - Самая большая рыба - это бл*дь.
    - С чего ты это взял?
    - Папа рассказывал дяде Коле, что он в Сочи одну поймал, так целый месяц жарил.

17. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050

18. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Естонець у лікаря.
    «Скажите, до-о-окт-о-о-р-р-р, утр-о-о-м-м в пи-и-с-у-у-а-а-р из ме-ен-я-я чт-о-о-то-о-о ка-а-пн-у-у-л-о-о-о. Это-о бо-о-ле-езнь?»
    Після тривалих роздумів лікар запитує :
    « А-а-а ко-о-ог-д-а-а вы бы-ы-ли-и-и с же-е-енщин-о-о-й?»
    Після паузи :
    « Гд-е-е-то-о полг-о-од-а-а на-а-з-а-ад или г-о-о-д…»
    Ще довша пауза :
    « Это-о-о не бо-о-олезнь, это вы ко-о-онча-а-аете!»

Оголошення :
    25- річна симпатична жінка з інтелігентної сім’ї, з двома вищими освітами, прагне знайомства з молодим чоловіком, який цікавиться мистецтвом, обізнаний з філософією Канта, Гегеля і Фейєрбаха, не згоден з теорією еволюції Чарльза Дарвіна і бачить слабкі місця у теорії відносності Альберта Ейнштейна.
    P.S. Відповідайте негайно! Так хочу єб*тися, що в’януть вуха!

Яка різниця між 8, 18, 28, 38 і 48-річною жінкою?
    Восьмирічну вкладаєш у постіль і розповідаєш казку, щоб заснула.
    Вісімнадцятьрічній розповідаєш казки, щоб затягти у постіль.
    Двадцятивосьмирічна скочить до тебе у постіль і без казок.
    Тридцяти восьмирічна тобі буде розповідати казки, щоб тебе затягти у постіль.
    Сороквісімрічній ти будеш розповідати казки, аби тільки не піти з нею у постіль.

19. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991

20. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Если я не ошибаюсь то VW первый

А это просто гараж под домам

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)