Маруся - не Маруся... Але ті пишні заокруглені лінії - просто відплив! А взагалі-то, погоджуюся, що гороскоп неправильний - треба його зробити з VW-коней!
бувають і такі випадки в житті )) <<< Мне нужен совет. Заранее благодарю. Некоторое время назад я начал подозревать свою жену в хождении “налево“. Все обычно. Если на телефонные звонки подхожу я - кладут трубку. Она стала часто встречаться “с подружками“, когда я спрашиваю с кем именно, она отвечает, что я их все равно не знаю. Я всегда жду такси, на котором она возвращается домой, но она выходит за углом дома, так что я не вижу, что это за машина. Однажды я взял ее мобильник, чтобы посмотреть, сколько время, так она так взбесилась и запретила мне к нему прикасаться. Так или иначе я никогда не заговаривал об этом с ней. Наверно, я никогда не хотел бы узнать правду, но прошлой ночью, когда она ни стого ни с сего куда-то ушла, я заинтересовался. Я решил спрятаться за своей машиной-оттуда открывается чудесный вид на всю улицу и я смогу видеть в какую машину она сядет. Я присел на корточки у своей машины и вдруг заметил, что тормозные диски не переднем колесе имеют каке-то пятна, похожие на ржавчину. Подскажите, можно ли ездить с такими дисками или их надо проточить, а если надо менять, то можно ли ставить не оригинал или если да, то какой лучше? Или это может быть из-за колодок, у меня стоит не оригинал, покупал на рынке, есть подозрение, что это китайское палево. Может тогда просто поменять колодки? Очень надеюсь на вашу квалифицированную помощь в этом важном для меня вопросе.
В Америці існують дороги які побудували, але забули відзначити на карті. В Україні є дороги які відзначили на карті, але забули побудувати:D
Родина їде в машині. Маленький син питає маму: - Мамо, а ти мені машинку купиш? - Звичайно! І машинку тобі купимо, і гараж до неї купимо, і друзів-алкашів купимо, аби все було так, як у батька!:D
Жінка за кермом обурюється: “Милий, ти тільки подивися, що витворяє цей божевільний! Він вже п’ять хвилин біжить попереду нашої машини! Ненормальний! Що йому потрібно?” - Думаю він хоче, щоб ти все-таки з’їхала з тротуару.:D
Батько: Я хочу, щоб ти одружився на жінці, яку виберу я. Син: Ні. Батько: Це дочка Білла Гейтса. Син: Тоді гаразд Батько йде до Білла Гейтса. Батько: Я хочу, щоб ваша донька вийшла заміж за мого сина Білл: Ні. Батько: Він виконавчий директор Всесвітнього банку. Білл: Тоді ладно Батько йде до президента Світового банку Батько: Призначте мого сина виконавчим директором Світового Банку Президент: Ні. Батько: Він зять Білла Гейтса Президент: Тоді гаразд. :D:D:D
Жіноча-стервозна логіка Чоловік приходить додому пізно — Коханку завів, котяра? Чоловік приходить додому рано — А працювати за тебе, нероба, хто буде? Чоловік дуже багато працює — Треба ще подивитися на цю твою роботу! Чоловік мало працює — Сім'ю нагодувати не можеш, виродок! Чоловік мало отримує — З твоєї зарплати навіть кішці паскудити нічим! Чоловік багато отримує — При таких грошах представляю, яка заначка! Чоловік багато отримує, але мало працює — Я за бандита заміж не збиралася! Чоловік мало отримує, але багато працює — Таких дурнів ще пошукати треба, щоб за такі гроші так ішачили! Чоловік мало працює і мало отримує — до чого дружину довів — на вулицю не в чому вийти! Чоловік багато працює і багато отримує — при таких грошах дружина в одній шубі третій день ходить! Чоловік не допомагає по будинку — я тобі в домробітниці не наймалася! Чоловік допомагає по будинку — Краще б ти на дивані лежав, біс косорукий!:D