В некоей мусульманской стране солдатик трахнул дочь генерала. Узнавши об этом, генерал подозвал к себе своего адьютанта и приказал ему: - Махмуд, отвези его в лес, и трахни его в жопу, и заставь его делать то, что делала ему моя оскверненная дочь! Здоровенный Махмуд играючи запихивает щуплого солдатика в свой джип и отправляется исполнять приказ в густой лес. По дороге солдатик ноет, не переставая: - Махмуд ну отпусти, ты че, не мужик чтоли? Тот молчит. Солдатик опять скулит: - Ну Махмуд, тебе самому будет не западло? Ну отпусти! Неожиданно у Махмуда звонит мобильнй. Махмуд, включает громкую связь, и оба слышат генерала: - Махмуд, пока далеко не уехал, вернись, забери еще одного, и там расстреляешь его. Адьютант разворачивается и едет за вторым. Перепуганный солдатик молчит некоторое время, потом говорит: - Махмуд, смотри не перепутай, меня еб"ть...
Звонила ВЕСНА! Пьяная, счастливая, кругом крики, музыка! Я её спрашиваю:- «ТЫ ГДЕ?» она ответила:-"ДА ИДУ Я, ИДУ!»
Одного разу я гуляв по лісі, бачу криниця... Ну я підходжу, заходжу в ліфт, сідаю на велосипед, заводжу мотоцик, тут Бац, до мене кондуктор підходить, і каже: ''Дядя, уступи місце'' А я кажу шо не курю. Так ця дитина як почне плакати! Але я не розгубився , і як не дам їй по пиці, а вона хапається за коліно і кричить: ''Моя спина! Моя спина!'' А я думаю, може вона зовсім вже того..? Виходжу я із цієї електрички, дивлюсь, маршрутка стоїть... Ну підходжу і кажу: ''вінстон синій і водяри 0,5'' Ну вона мені і дає Bond і пиво, я беру цю приму і самогон, і втікаю від цих мусорів! Так ці пожежники мене на швидкій наздогнали! Наздогнали і кажуть: ''Ви здачу забули!'' Ну я беру кілограм яблук, і іду на базар торгувати! Приношу, тільки встиг викласти ці банани, тут же ж бабка підбігає, і скупляє в мене всі персики, і каже, шоб я все склав в кульочок! А я думаю, зовсім бабка здуріла, як я їй 20 кавунів в сумку покладу?! Взяв я гроші і пішов додому! Більше я в ліс не ходив....і гриби не рухав..
До слова! У Польщі донині в деяких селах збереглися дороги, які німці колись клали (руками місцевих жителів, але за своєю технологією) за часів другої світової війни. Якщо є бажання - знайду фотку з моєї подорожі такою дорогою. Дороги викладені цеглою! Ніде не повипадала жодна з них, не обсунулися узбіччя! То, може, наші фахівці переймають досвід німців з часів ІІ св. війни? А ви тут холодаєте!
несміши мене,я хочу знати де це,бо цегла яку я бачу навіть не підпадає по якості під варіант БЮДЖЕТНИЙ
Хоч, може, фотку треба дати в іншу тему, але публікую тут на підтвердження того, що є дороги, викладені цеглою 70 років тому. Фотка зроблена недалеко від Холма. Правда, тоді я ще їздила Карусею.
У Львові є новітній спосіб схуднути !!! Він має назву "Львівська маршрутка"! На вас чекає: - Масаж (талановиті сусіди по салону зроблять вам масаж будь- якої частини тіла). Можливий точковий масаж(ліктями в живіт тощо). Також масаж "булками об булки", який є новітнім у світовій практиці. - Йога - у перповненій "маршруці" вас просто змусять стояти на носочках, на одній нозі або в якомусь неприродному для вас положенні . - Важка атлетика! При рушанні, або гальмуванні на вас обов 'язково ляже пів маршрутки, що буде сприяти розвитку вашої м 'язової системи. Наші ціни вас приємно здивують! Лише 2 грн за сеанс) Приємного проїзду А ще є таке "Львівське чудо": Це коли ти їдеш маршруткою з Левандівки в центр , а твій телефон і гаманець виходять ще на Привокзальній !!!:D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=t49k2xuPfBI&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=pQzAF4UZF1w&feature=player_embedded