Получается что не только ты!!!!Ты не один нас..................... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ШОК! Не люблю котів... Але щоб таке зробити з тілом свого друга... Це і є зворотній бік Євросоюзу. Спочатку вони збоченців називають "ті, хто кохає по-іншому", сліпих - "ті, хто бачить по-іншому", потім роблять вироби сироподібні, маслоподібні і автострадоподібні, а потім літають трупиками своїх домашніх тварин над головами поціновувачів "мистецтва" і кажуть, що кіт так записав у своєму заповіті. Капєц-блін!
Кіт ніц не записував ! курча, понароблюють, потім тільки дивись на них і сивій. п.с. відколи це ти, Чортопхай, не любиш котів ? :D
Дідьки б його тріпали! Пів години шукала пост, у якому bass вчив мене усмішки словами передавати, бо хотілося КІТ-ові душевну відповідь дати. Але так і не знайшла. Бери його мара! КІТ, по-перше, Ти КІТ, а не якийсь там кіт... По-друге... Нашо Ти так голосно, при всіх? Я хотіла відвести увагу, а Ти все спалив... А по-третє, вночі КІТ-и мають спати, а не по форумах лазити і помічати те, що погано написане.
Нє, коллєго, якраз коти вночі і не сплять...особливо "мартовські"..... Може КІТ і є ним....? :D Вони вночі двіжують, а вдень мило дрихнуть, як ні в чому не винні...
ахах, Кіт котрий гуляє сам по собі Чортопхай, як не маєш доступу до смайликів (що дуже дивно і треба з цим шось робити, бо емоції то наше все), то копіюй з постів. От наприклад, у свому попередньому пості я поставив посмішку - то ти мишкою його виділи, натисни на клавіатурі ctrl+c і потім, кожен раз як натискатимеш ctrl+v - буде вставлятись той смайл. Або кожен раз інший, якщо виділятимеш і повторятимеш процедуру. працює як "скопіювати вставити". отаке то
Курче, як фсьо просто Тіки тоді Ти в своєму попередньому дописі мусиш якісь більш емоційні емотикони вставляти, щоби я мала з чого вибирати, коли буду копіпастати. Бо ж у мене емоції зашкалюють, а Ти захотів однією посмішкою відбутися Але Твоя пропозиція непогана.